Alps Solo Single LNB

geen

Wat is een LNB?

LNB is een afkorting voor Low Noise Block. Een LNB wordt ook wel ontvangstkop genoemd. De satellietschotel bundelt de radio signalen die uitgezonden worden door de satelliet. Het gebundelde signaal wordt geconcentreerd weerkaatst op de ontvangstkop. Uw schotel installatie dient hiervoor goed afgesteld te zijn. Het is aan te raden om dit door een professionele installateur te laten doen. Wanneer uw schotel installatie juist is afgesteld ontvangt de LNB het satelliet signaal van de satelliet waarop deze is afgesteld. De LNB convergeert het signaal waardoor uw digitale ontvanger beeld geeft. 

Er zijn verschillende soorten ontvangstkoppen. Bij uw keuze voor een LNB is het belangrijk om te overwegen hoeveel en welke satellieten u wilt ontvangen. Ook is het belangrijk om vast te stellen op hoeveel ontvangers u de LNB wilt aansluiten.

€ 9,00
uitverkocht
SKU
7109611310225

De Alps solo single LNB is een universele LNB, deze is geschikt voor 1 satellietontvanger of een Multi LNB opstelling (diseqc)

Door de smalle kop van de LNB is deze perfect te gebruiken in een multi-lnb opstellingen zoals Wavefield T90 - Blueqon E85

 

Feedhorn 40 mm

Ingangsfrequentie: 10.7-12.575 GHz

Uitgangsfrequentie: 950-1950 / 1100-2150 Mhz

Ruisgetal 0.7 dB

Gewicht 290 gram

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Alps Solo Single LNB