Balter Full HD Video Surveillance Kit

geen

Balter Full HD Video Surveillance Kit

Alles wat u nodig heeft voor beveiliging en controle van uw huis, bedrijf of terrein. Dat is wat Balter biedt met deze complete video surveillance kit. In de doos vindt u 4 analoge hd (AHD) camera’s en een video recorder met een ingebouwde harde schijf van 1TB. Zo kunt u al uw opnames veilig bewaren. De beelden worden opgenomen in Full-HD 1080p resolutie en belangrijke gebeurtenissen worden automatisch herkent en opgeslagen in de cloud.

De geavanceerde Balter Video Surveillance Kit biedt u haarscherpe beelden. Ook s’nachts en wanneer de condities van het licht niet optimaal zijn, bent u voorzien van duidelijk beeld. Inbrekers maken geen kans. De video recorder is voorzien van motion detection. Zodra er is gebeurd wordt het gezien door het systeem en krijgt u onmiddellijk een notificatie in uw mail.

€ 449,00
Op voorraad
SKU
7109613705913

Balter Full HD Video Surveillance Kit

Balter software

De video recorder is makkelijk uit te breiden met 2 extra netwerk camera’s. In totaal kunt u dan gebruik maken van wel 6 camera’s! Elke hoek en ingang kan voorzien worden van camera beveiliging. Het systeem ondersteund cloud opslag waar beelden van evenementen automatisch worden opgeslagen. U kunt overal toegang krijgen tot dit systeem doormiddel van de iOS of Android apps ‘iSmartVideo’ en Balter CMS software for computers.

 

Balter Full HD Video Surveillance Kit


Complete kit

U bent in 1 keer helemaal klaar. Het Balter pakket is voorzien van alles wat u nodig heeft. Een betrouwbaar beveiligingssysteem met een all-in-one oplossing voor uw controle en monitoring benodigdheden. Uitpakken, monteren en u bent klaar. Het pakket bevat 4 FullHD camera’s en een video recorder met een voor geïnstalleerde harde schijf van 1TB. Alle onderdelen werken naadloos samen met elkaar. Alle benodigde kabels zijn ook inbegrepen. Zo kunt u dus direct aan de slag met dit pakket.

 

Balter Full HD Video Surveillance Kit

 

4 keer perfect beeld

De 4 bijgeleverde analoge HD camera’s nemen op in Full HD en houden uw altijd op de hoogte van incidenten rond en in uw huis, bedrijf of terrein. Waar u het niet meer kunt zien nemen de infra-rood LEDs het over. De camera’s hebben een nachtvizier tot wel 20 meter. Daarnaast kunt u nog 2 extra IP camera’s aansluiten als u daar behoefte aan heeft. De dynamische capture (WDR) zorgt voor duidelijke beelden bij overbelichting. Bijvoorbeeld tijdens het opnemen van koplampen, of licht wat door de ramen schijnt.

 

Balter Full HD Video Surveillance Kit

 

Smart Search

De Smart Search functie van de Balter video recorder is heel bijzonder. Deze functionaliteit neemt een hoop werk van u af in geval van een noodsituatie. De functie spoort automatisch beweging op in elke regio zodat u dit gemakkelijk kunt vinden en bekijken. Dit gebeurd doormiddel van een inventarisatie van de motion detector. Als er beweging is, dan is het systeem direct op de hoogte. En u ook.

 

Technische specificaties

BALTER Analog HD video surveillance complete set, 4-channel DVR with 1TB, 4x 1080p IR
cameras, IP66 + 4x 18m video / power cable

  • Analog HD recorder
  • 4 x 1080p cameras IP66
  • 4x 18m video / power cable
  • Complete accessories
  • ISmartVideo App 
  • Peer 2 peer (P2P)
  • Mac and PC compatible
  • Night vision up to 20m
  • Motion detection
  • Smart search
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Balter Full HD Video Surveillance Kit
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!