Betaling

LET OP! IVM Corona maatregelen bij postNL kunnen wij de 24 uurs bestelservice in sommige gevallen niet waarmaken. Onze excuses voor dit ongemak.

Basisinformatie:

  • Ons rekeningnummer is: NL45 INGB 0008 1448 82
  • Swift Code: INGBNL2A
  • Wij gebruiken voor overschrijvingen de Magento plugin en Buckaroo.

Betaalmogelijkheden:

Bij electro-sat.nl staat gemak voorop. Daarom hebben wij een ruime selectie aan mogelijkheden om te betalen. Iedereen heeft zo zijn voorkeur dus de keuze is geheel aan u.

Electro-sat.nl stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar kunnen betalen op internet. Vandaar dat we gebruik maken van een ‘secure server’ waarin uw betalingsgegevens gecodeerd worden opgeslagen. Dit betekent dat al uw betalingsgegevens die u doorgeeft om de betaling te verrichten, volledig afgeschermd worden en niet door anderen gelezen of achterhaald kunnen worden.

iDEAL:

Heeft u toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO Bank, ASN Bank, Rabobank, Van Lanschot Bank, ING, Friesland Bank, Triodos Bank of SNS (Regio) Bank? Dan kunt u zonder speciale software en gratis gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

iDEAL is snel, simpel en zeer veilig. Betaal online via uw eigen bank zonder special software. Om te betalen met iDEAL heeft u toegang nodig tot uw eigen internetbankieren pagina. Houd uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO Bank e.dentifier, Rabobank Random Reader, Easykey voor Friesland Bank, identifier voor Triodos Bank, TAN-code voor ING of uw digipas voor ASN Bank en SNS (Regio) Bank - bij de hand om te kunnen betalen.

Mistercash/Bancontact:

Voor onze Belgische klanten hebben wij Bancontact/Mister Cash. Dat is wel zo veilig en nog snel ook. Zodra u voor deze methode kiest en uw kaartnummer en vervaldatum heeft ingevuld wordt u automatisch naar een pagina gestuurd van uw vertrouwde bank. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een wachtwoord.

Paypal:

Bij Electro-sat kunt u ook gewoon betalen via PayPal. Een online Paypal-rekening is eigenlijk een soort digitale portemonnee. Een veilige en vooral handige plek waar u uw betaalmethodes kunt bewaren voor eenvoudig gebruik bij alle online betalingen. U hoeft niet langer meer te zoeken naar creditcardgegevens of random readers. Het enige wat u nodig heeft om te betalen met PayPal is je e-mailadres en PayPal wachtwoord. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van PayPal zelf.

Vooruitbetaling:

Als u voor de optie vooruitbetalen kiest krijgt u in de bevestigingsmail van uw bestelling, instructies voor de betaling. Zodra wij zien dat dit bedrag op onze rekening is bijgeschreven nemen wij uw bestelling in behandeling. Hou rekening met één tot drie  werkdagen overboektijd voordat wij uw product kunnen versturen.

Creditcard:

Sinds kort hebben wij een nieuwe betalingsmethode. Creditcards van Visa, Meastro en Mastercard. U kunt nu heel makkelijk afrekenen met uw eigen creditcard. Dit gebeurd uiteraard allemaal beveiligd via SSL.

Terugbetaling:

Bij retourzendingen betalen wij u terug zodra het product bij ons aangekomen is. Bij annulering van uw bestelling zullen wij u direct terugbetalen. De manier waarop wij u terugbetalen ligt aan de manier waarop u betaald heeft. Via iDeal? Dan storten wij het terug op uw bankrekening. Via PayPal zal dit teruggestuurd worden naar uw PayPal rekening etc. Bent u in één van onze winkels geweest en heeft u daar betaald? Dan zullen wij u vriendelijk vragen om uw rekeningnummer zodat wij het kunnen terugstorten.

Als u een terugbetaling aanvraagt bij ons is het altijd handig om alsnog even uw bankrekeningnummer, PayPal of creditcard gegevens door te geven. Zo kunnen wij er direct werk van maken. Heeft u geen terugbetaling ontvangen na 3 werkdagen? Neem dan contact met ons op.

Meer Service:

 036 20 23 023
 Info@electro-sat.nl

Bestelling:

 Bestellingen
 Adresboek

Account:

 Dashboard
 Gegevens
 Verlanglijst
 Meer Account Opties

Meer Zelfservice: