Betaalmogelijkheden

 

Op electro-sat.nl staat gemak voorop. Daarom hebben wij een ruime selectie aan mogelijkheden om te betalen. Iedereen heeft zo zijn voorkeur dus de keuze is geheel aan u.

Electro-sat.nl stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar kunnen betalen op internet. Vandaar dat we gebruik maken van een ‘secure server’ waarin uw betalingsgegevens gecodeerd worden opgeslagen. Dit betekent dat al uw betalingsgegevens die u doorgeeft om de betaling te verrichten, volledig afgeschermd worden en niet door anderen gelezen of achterhaald kunnen worden.

 

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

 

AfterPay voert voor electro-sat.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij electro-sat.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 200 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

 

iDEAL

 

Heeft u toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO Bank, ASN Bank, Rabobank, Van Lanschot Bank, ING, Friesland Bank, Triodos Bank of SNS (Regio) Bank? Dan kunt u zonder speciale software en gratis gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

iDEAL is snel, simpel en zeer veilig. Betaal online via uw eigen bank zonder special software. Om te betalen met iDEAL heeft u toegang nodig tot uw eigen internetbankieren pagina. Houd uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO Bank e.dentifier, Rabobank Random Reader, Easykey voor Friesland Bank, identifier voor Triodos Bank, TAN-code voor ING of uw digipas voor ASN Bank en SNS (Regio) Bank - bij de hand om te kunnen betalen.

 

Mistercash/Bancontact

 

Voor onze Belgische klanten hebben wij Bancontact/Mister Cash. Dat is wel zo veilig en nog snel ook. Zodra u voor deze methode kiest en uw kaartnummer en vervaldatum heeft ingevuld wordt u automatisch naar een pagina gestuurd van uw vertrouwde bank. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een wachtwoord.

 

Paypal

 

Bij Electro-sat kunt u ook gewoon betalen via PayPal. Een online Paypal-rekening is eigenlijk een soort digitale portemonnee. Een veilige en vooral handige plek waar u uw betaalmethodes kunt bewaren voor eenvoudig gebruik bij alle online betalingen. U hoeft niet langer meer te zoeken naar creditcardgegevens of random readers. Het enige wat u nodig heeft om te betalen met PayPal is je e-mailadres en PayPal wachtwoord. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van PayPal zelf.

 

Vooruitbetaling

 

Als u voor de optie vooruitbetalen kiest krijgt u in de bevestigingsmail van uw bestelling, instructies voor de betaling. Zodra wij zien dat dit bedrag op onze rekening is bijgeschreven nemen wij uw bestelling in behandeling. Hou rekening met één tot drie  werkdagen overboektijd voordat wij uw product kunnen versturen.

 

Creditcard

 

Sinds kort hebben wij een nieuwe betalingsmethode. Creditcards van Visa, Meastro en Mastercard. U kunt nu heel makkelijk afrekenen met uw eigen creditcard. Dit gebeurd uiteraard allemaal beveiligd via SSL.

 

Terugbetaling

 

Bij retourzendingen betalen wij u terug zodra het product bij ons aangekomen is. Bij annulering van uw bestelling zullen wij u direct terugbetalen. De manier waarop wij u terugbetalen ligt aan de manier waarop u betaald heeft. Via iDeal? Dan storten wij het terug op uw bankrekening. Via PayPal zal dit teruggestuurd worden naar uw PayPal rekening etc. Bent u in één van onze winkels geweest en heeft u daar betaald? Dan zullen wij u vriendelijk vragen om uw rekeningnummer zodat wij het kunnen terugstorten.

Als u een terugbetaling aanvraagt bij ons is het altijd handig om alsnog even uw bankrekeningnummer, PayPal of creditcard gegevens door te geven. Zo kunnen wij er direct werk van maken. Heeft u geen terugbetaling ontvangen na 3 werkdagen? Neem dan contact met ons op.