Canal Digitaal smartcard

De originele CanalDigitaal Smartcard. Hiermee kunt u op de Nederlandse Commerciële  zenders abonneren, en andere zenders waaronder Film 1 & Sport 1.

Normale prijs € 99,00 Aanbiedingsprijs € 79,00
Op voorraad
SKU
7109612792297
Canal Digitaal smartcard
Canal Digitaal smartcard

Om CANALDIGITAAL te kunnen ontvangen heeft u het volgende nodig:

Een geïnstalleerde digitale satelliet ontvanger met een smartcard van CANALDIGITAAL én een ondersteuning van Mediaguard/Media Highway (SECA) in uw ontvanger

Een geïnstalleerde digitale Common Interface satellietontvanger in combinatie met een Common Interface module (niet meegeleverd) die het Mediaguard/Media Highway (SECA) systeem ondersteund met CANALDIGITAAL smartcard. Om problemen met de smartcard te voorkomen wordt geadviseerd om alleen SECA modules te gebruiken, zoals bijvoorbeeld de Aston SECA 1.07 module of bijvoorbeeld de CanalDigitaal module. 

Een kleine schotel met LNB gericht op de ASTRA3-satelliet (23.5), die u onopvallend kunt plaatsen. Bewoners van flats of appartementen kunnen één gemeenschappelijke schotel laten plaatsen; een GSO-netwerk zorgt ervoor dat het tv-signaal in iedere woning komt (GSO= Gereed voor Satelliet Ontvangst). Als bewoner kunt u dan, onafhankelijk van de buren, zelf bepalen welke programma’s u wilt bekijken.

Let op: een Canal Digitaal smartcard moet nog wel geregistreerd worden en op een Nederlands adres geregistreed worden maar ook met een Buitenlands adres, deze abonnementskaarten kúnnen en mogen niet buiten Nederland geregistreerd worden. Deze kaart is alleen voor in Nederland woonachtigen, u kunt echter wél (bijvoorbeeld tijdens een vakantie) uw smartcard meenemen naar het buitenland. De kaart is immers op uw naam en adres geregistreerd. U dient er dan rekening mee te houden dat de Canal Digitaal telefoonnummers niet vanuit het buitenland te bereiken zijn.

Hoe activeer ik een CANALDIGITAAL smartcard?

Uw smartcard kan alleen worden geactiveerd als uw digitale satellietontvanger correct is aangesloten en uw smartcard op de juiste wijze in de ontvanger of CI module is geplaatst (de gouden chip van de kaart naar boven in de meeste gevallen, controleer anders de handleiding van uw ontvanger).


Het activeren van de smartcard is mogelijk op 2 manieren:

Internet: GRATIS via internet Canal Digitaal website hier: https://www.canaldigitaal.nl/klantenservice/smartcard/registreren/.

Telefonisch: (betaald telefoonnummer) van maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 21:00 uur. Wanneer u belt met de servicelijn van CanalDigitaal 0900-9323 houd dan uw smartcardnummer bij de hand. Dit nummer heeft u nodig om toegang te krijgen tot de servicelijn. € 0.25 pm

Tip: de smartcard is een elektronische chip kaart die zorgt dat u via de satelliet de abonnee zenders kunt ontvangen. Laat de smartcard altijd in de decoder zitten.Let op er wordt geen CI module geleverd dit betreft enkel alleen een Smartcard van Canaldigitaal.

Meer informatie
MerkNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Canal Digitaal smartcard
Uw waardering