Ci+ Module CanalDigital met geïntegreerde smartcard

Ci+ Module CanalDigital met geïntegreerde smartcard

De CAM-701 is een CI+ module (insteekkaart) met geïntegreerde smartcard (alleen te gebruiken i.c.m. deze module). Biedt toegang tot satelliet-tv en –radio in combinatie met een abonnement van CanalDigitaal. Geschikt voor gebruik in combinatie met door CanalDigitaal gecertificeerde satellietontvangers en geteste tv-toestellen (met DVBS2-tuner voor satellietontvangst).

Registreer deze module na levering via de website van CanalDigitaal en maak een keuze uit een van hun abonnementen (activatiekosten hoofdabonnement: € 49,95, activatiekosten extra abonnementen: € 29,95).

Deze module is voorzien van een geïntegreerde smartcard. U kunt geen losse smartcard in deze module steken.

€ 89,00
Op voorraad
SKU
7109617561287
Canal Digitaal (M7) | Electro-Sat

Wat is een CI+ module? Met een CI+ module van CanalDigitaal is het niet langer meer nodig om een satellietontvanger aan te sluiten op je tv. En doordat je deze ontvanger niet langer meer nodig hebt, scheelt dit ook weer een extra afstandsbediening. Maar wat is nou eigenlijk een CI+ module? CI+ module betekent Common Interface+ module en is eigenlijk niets anders dan een insteekkaart die je in je HD-televisie kunt plaatsen. Bij de CI+ module is de smartcard geïntegreerd. Je kunt hier dus geen losse kaart insteken of de smartcard verwijderen. Met een CI+ module, of insteekkaart, van CanalDigitaal ontvang je het signaal op deze manier direct op je tv. Je televisie moet dan wel geschikt zijn om het signaal van CanalDigitaal op te kunnen ontvangen met behulp van een CI+ module. Onderaan deze pagina vind je een linkje naar een overzicht (pdf) met alle door CanalDigitaal geteste tv's, waarin je een CI+ module kunt gebruiken.

Meer informatie
MerkCanaldigitaal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ci+ Module CanalDigital met geïntegreerde smartcard
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!