Ci+ Module TV Vlaanderen CAM701 inclusief Smartcard

Ci+ Module TV Vlaanderen CAM701 inclusief Smartcard

De CAM701 is een CI+ module (insteekkaart) met geïntegreerde smartcard (alleen te gebruiken i.c.m. deze module). Biedt toegang tot satelliet-tv en –radio in combinatie met een abonnement van TV Vlaanderen. Geschikt voor gebruik in combinatie met door TV Vlaanderen gecertificeerde satellietontvangers en geteste tv-toestellen (met DVBS2-tuner voor satellietontvangst).

Registreer deze module na levering via de website van TV Vlaanderen en maak een keuze uit een van hun abonnementen.

Deze module is voorzien van een geïntegreerde smartcard. U kunt geen losse smartcard in deze module steken.

Normale prijs € 99,00 Aanbiedingsprijs € 89,00
Op voorraad
SKU
7109613149151

CI+ Module van TV Vlaanderen

De meest compacte oplossing voor digitale tv. Deze smalle kaartlezer is speciaal ontwikkeld voor tv-toestellen die geschikt zijn voor CI+. Een losse ontvanger is niet nodig. Deze CI+Module is zonder abonnement.

Wat is een CI+ module?

Met een CI+ module van TV Vlaanderen is het niet langer meer nodig om een satellietontvanger aan te sluiten op je tv. En doordat je deze ontvanger niet langer meer nodig hebt, scheelt dit ook weer een extra afstandsbediening. Maar wat is nou eigenlijk een CI+ module? CI+ module betekent Common Interface+ module en is eigenlijk niets anders dan een insteekkaart die je in je HD-televisie kunt plaatsen. Bij de CI+ module is de smartcard geïntegreerd. Je kunt hier dus geen losse kaart insteken of de smartcard verwijderen. Met een CI+ module, of insteekkaart, van TV Vlaanderen ontvang je het signaal op deze manier direct op je tv. Je televisie moet dan wel geschikt zijn om het signaal van TV Vlaanderen op te kunnen ontvangen met behulp van een CI+ module. Onderaan deze pagina vind je een linkje naar een overzicht (pdf) met alle door CanalDigitaal geteste tv's, waarin je een CI+ module kunt gebruiken.

Kenmerken

  • Kijk in high definition
  • CI+Module voor in je tv
  • Ouderlijk toezicht voor 18+ kanalen
  • Programmagids

Inhoud

  • CI-module inclusief Smartcard
  • Handleiding
Meer informatie
Merk Canaldigitaal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ci+ Module TV Vlaanderen CAM701 inclusief Smartcard
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!