The Deluxe Line Air Fryer

The Deluxe Line Air Fryer

Een oude friteuse stoot flink wat vetlucht uit die dan dagenlang blijft hangen in je huis. De Airfryer maakt korte metten met hinderlijke geuren. Na afloop zet je de onderdelen van je Airfryer gewoon in de vaatwasser. Schoonmaken is dus een eitje. Alleen maar voordelen. En dan nog dit: onze airfryer ziet er ook goed uit! Logisch, want wij houden van mooi.

Natuurlijk is de Air Fryer ook veel gezonder dan een normale frituur. Er zit tot wel 80% minder vet in de producten die worden bereid met een airfryer. 
Met de circulatie technologie zorgt deze airfryer er voor dat alle producten evensnel doorgaren. Daarnaast is dit product het bewijs dat gezondern eit per se midner lekker hoeft te betekenen!

€ 49,00
Op voorraad
SKU
7109612804310

Specificaties:

- Merk: Cuisinier Deluxe
- Kleur: zwart
- Afmetingen product: ca. 29,3cm breed x 33,2cm diep x 34,3cm hoog
- Incl. anti slip bodem
- Incl. uitneembare mand (met gecoate anti-aanbak)
- Incl. cool touch handgreep
- Incl. handleiding in het Nederland, Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans
- Inhoud: 3,2 Liter (aanbevolen: max. 3 Liter)
- Timer: 0 tot 30 minuten
- Max. temperatuur : 200°C 
- Min. temperatuur: 80°C 
- Materiaal behuizing: kunststof  
- Voeding: 220V-240V / 50-60Hz
- Vermogen: 1400 Watt
- Snoer lengte: ca. 1 Meter
- Gewicht: 4,7 KG (netto)
- Afmetingen verpakking: ca. 31,5cm breed x 31,5cm diep x 36,5cm hoog
- CE goedgekeurd
- Garantie: 1 jaar 

Schitterende airfryer van Cuisinier Deluxe
Gezond, lekker en super eenvoudig in gebruik en tot 80% minder vet. Dat allemaal in een prachtig design!

Waarom een Airfryer?
Wil je graag gezonder snacken? Een Airfryer biedt uitkomst. Frituren met lucht; dat scheelt al gauw tot 80% vet. Makkelijk in gebruik en eenvoudig in onderhoud. Patat, kroketten, frikandellen, mini loempia’s … heerlijk!

Airfryer: ook voor bakken, braden en grillen 
De Airfryer is veel meer dan een friteuse-nieuwe-stijl. Je kan er ook in bakken, braden en grillen. Het ene moment maak je knapperige frites en snacks, het andere moment vlees- en visgerechten of grill je een zoete aardappel.

De hetelucht friteuse is veel meer dan een normale friteuse
Eindelijk kunt u knapperige frietjes bereiden die van binnen zacht zijn, op een veel gezondere manier dan wanneer het gefrituurd word in vet of olie. De Airfryer bewijst dat een vermindering van het gebruik van vet niet ten koste van de smaak gaat. Integendeel. Het maakt gebruik van een draaiende opeenvolging van warme lucht stromen waarbij een de smaak behouden blijft en de buitenkant mooi krokant. 

De Airfryer maakt gebruik van Air Technologie
Niet alleen frietjes maar tal van andere gerechten kunnen bereid worden in dit veelzijdige apparaat. Grillen van een kip is een fluitje van een cent. Heerlijke malse kip met een krokante huid. Ook opwarmen, bakken, braden en grillen is mogelijk met of zonder olie of vet. Ideaal voor de gezonde maaltijd! De bediening is supereenvoudig en intuïtief. Tijd instellen, temperatuur instellen, voedsel in de uitneembare mand plaatsen en de Airfryer doet de rest! Met maar liefst 6 extra programma's voor bijzondere bereidingen want de Airfryer kan nog veel meer dan grillen of bakken.

Meer informatie
MerkAston
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:The Deluxe Line Air Fryer
Uw waardering