CanalDigitaal M7 MP-201

De M7 MP-201 is een multimedia ontvanger met geïntegreerde smartcard en 500GB harddisk. Met deze interne harddisk kunt u tot wel 190 uur aan TV programma's en films opnemen. De MP 201 is eenvoudig te installeren en beschikt over een kinderslot en een elektronische gids. Het is ook mogelijk om films te huren via interactieve diensten hiervoor dient u wel verbonden te zijn met het internet. Dit is aan te sluiten via de internet poort aan de achterkant van de ontvanger. Met de CanalDigitaal M7 kunt ook TV programma's  pauzeren en gebruik maken van TV Programma gemist.

 Opnemen en pauzeren
 500GB interne harde schijf
 Programma gemist
 Infrarood extender

€249.00
In stock
SKU
7109614809535
Canal Digitaal (M7)

Canal Digitaal M7 MP-201 Twin tuner

Deze nieuwe Full HD M7 MP-201 ontvanger beschikt over 1080i beeldlijnen en is zeer eenvoudig in gebruik. De CI+ module en smartcard zijn ingebouwd in deze ontvanger. U kunt dus niet uw eigen smartcard gebruiken met deze ontvanger. Deze twin tuner is geschikt voor een nieuw coderingssysteem: Viaccess.

CanalDigitaalM7

Opnemen

Het is mogelijk om met deze ontvanger op te nemen. De ontvanger beschikt tevens over een 500gb ingebouwde harde schijf waar u wel 190uur aan opgenomen tv op kunt opslaan. Tevens is deze M7 MP 201 voorzien van een twin tuner. Dat wil betekenen dat u een zender kunt opnemen en een andere tegelijkertijd kan bekijken.

Canal Digitaal goedgekeurd

Deze ontvanger is Canal Digitaal goedgekeurd. Dat wil zeggen, de ontvanger is door technici van Canal Digitaal uitvoerig getest op verschillende punten en goed bevonden. De voordelen hiervan:

 Wordt geleverd inclusief Nederlandstalige handleiding én Nederlandstalige menusoftware.
 Ondersteuning van de EPG voor de Nederlandse zenders (Elektronische Programmagids).
 Werkt goed in combinatie met een Duo-LNB en Triple LNB, zodat u de satellieten ASTRA 19,2, ASTRA 23,5 en Astra 28,2 gelijktijdig kunt ontvangen.
 Bij zenderwijzigingen laadt de ontvanger automatisch de nieuwe Canal Digitaal zenderlijst in.
 Bij het wijzigen naar nieuwe beveiligingstechnieken (om het delen van Smart Cards te voorkomen) blijft deze ontvanger probleemloos werken.

Interactieve mogelijkheden

Deze ontvanger heeft vele interactieve mogelijkheden. Zo kunt u onder andere gebruik maken van een uitgebreidere EPG, tv gemist, een film-catalogus. Daarnaast kunt u door middel van time-shift live televisies pauzeren en terug spoelen. Wat natuurlijk handig is als u net wordt gebeld of wanneer u een doelpunt heeft gemist.

Waarom de M7 MP 201?

Bent u op zoek naar een nieuwe ontvanger met veel interactieve mogelijkheden maar tegen een zacht prijsje dan is dit de ontvanger bij uitstek. Tevens is deze ontvanger makkelijk in gebruik. De M7 MP 201 is goedgekeurd door Canal Digitaal wat betekent dat de zenders en software automatisch worden geüpdate wanneer dit nodig is.

Gebruikerstips

Gebruikt u de ontvanger niet? Zet dan de ontvanger in stand-by (toets rechtsboven op afstandsbediening). De ontvanger laadt namelijk pas in de stand-by software en zender in. Ook is het energie verbruik dan lager dan 0,8 watt en is de levensduur veel langer. Sluit altijd de HDMI kabel aan indien u een LCD, Led of Plasma tv heeft, deze geeft het mooiste beeld (zet wel uw tv dan op HDMI).

Specificaties:

 Full HD Twin
 Canal Digitaal goedgekeurd
 Volledig automatische update van software en zenderlijsten
 Display: Numeriek, 4 cijfers
 Aantal zenders: 6000 tv / 4000 radio
 Zap snelheid: 2-3 seconden
 Radio: Ja
 Ondertiteling en teletekst
 Meerdaagse Elektronische Programma Gids
 HD-video: 576i, 576p, 720p, 1080i
 Digitaal audio uit (S/PDIF): Coaxiaal
 Analoog audio uit: Tulp L/R
 USB: Ja
 Energie ingeschakeld: maximaal 20,5 Watt, afhankelijk van LNB-type en aangesloten USB-apparatuur
✓ Energie in standby: Na 30 minuten 0,8 Watt

TV_shows

Inhoud:

✓ 1x M7 MP 201
✓ 1x Nederlandse gebruiksaanwijzing
✓ 1x Voedingsadapter
 1x Afstandsbediening
 2x AAA batterij
 1x HDMI Kabel
 1x Ontvanger Oog

More Information
Tuner filterTwin Tuner
BrandCanaldigitaal
Image Quality1080p Full HD
Operating SystemOther
CardreaderNo
CI Module1
Reciever typeDVB-S, DVB-S2, DVB-C
RecordingPVR
Video outComposite, HDMI
Input (Audio)Audio (3,5mm), Audio Optical (S/PDIF)
Input (USB)USB 2.0 , USB 3.0
InputEthernet 1 Gbps
FunctionsProgramma gids (EPG)
Write Your Own Review
You're reviewing:CanalDigitaal M7 MP-201
Your Rating
We found other products you might like!