Canaldigitaal Startpakket met smartcard en CI-module

Canaldigitaal Startpakket met smartcard en CI-module

Starterpakket van Canal Digitaal. Geniet van meer dan 250 radio- en televisiezenders in HD kwaliteit via de Astra satelliet. Inclusief smartcard en CI-module. U hoeft zich alleen nog te registreren bij Canal Digitaal zelf.

  • 23 CanalDigitaal zenders + 25 vrij te ontvangen HD-zenders
  • In Full HD 1080P
  • en meer dan 250 digitale TV-zenders
€130.00
Out of stock
SKU
7109614803762

Om CANALDIGITAAL te kunnen ontvangen heeft u het volgende nodig:

Een geïnstalleerde digitale satelliet ontvanger met een smartcard van CANALDIGITAAL én een ondersteuning van Mediaguard/Media Highway (SECA) in uw ontvanger

Een geïnstalleerde digitale Common Interface satellietontvanger in combinatie met een Common Interface module die het Mediaguard/Media Highway (SECA) systeem ondersteund met CANALDIGITAAL smartcard. Om problemen met de smartcard te voorkomen wordt geadviseerd om alleen SECA modules te gebruiken, zoals bijvoorbeeld de Aston SECA 1.07 module of bijvoorbeeld de CanalDigitaal module. 
 
Een kleine schotel met LNB gericht op de ASTRA-satelliet, die u onopvallend kunt plaatsen. Bewoners van flats of appartementen kunnen één gemeenschappelijke schotel laten plaatsen; een GSO-netwerk zorgt ervoor dat het tv-signaal in iedere woning komt (GSO= Gereed voor Satelliet Ontvangst). Als bewoner kunt u dan, onafhankelijk van de buren, zelf bepalen welke programma’s u wilt bekijken.

Let op: een Canal Digitaal smartcard kan alléén op een Nederlands adres registratie verkrijgen, deze abonnementskaarten kúnnen en mogen niet buiten Nederland geregistreerd worden. Deze kaart is alleen voor in Nederland woonachtigen, u kunt echter wél (bijvoorbeeld tijdens een vakantie) uw smartcard meenemen naar het buitenland. De kaart is immers op uw naam en adres geregistreerd. U dient er dan rekening mee te houden dat de Canal Digitaal telefoonnummers niet vanuit het buitenland te bereiken zijn.
 

Hoe activeer ik een CANALDIGITAAL smartcard?

Uw smartcard kan alleen worden geactiveerd als uw digitale satellietontvanger correct is aangesloten en uw smartcard op de juiste wijze in de ontvanger of CI module is geplaatst (de gouden chip van de kaart naar boven in de meeste gevallen, controleer anders de handleiding van uw ontvanger).


Het activeren van de smartcard is mogelijk op 2 manieren:

Internet: GRATIS via internet Canal Digitaal website hier: https://www.canaldigitaal.nl/klantenservice/smartcard/registreren/.

Telefonisch: (betaald telefoonnummer) van maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 21:00 uur. Wanneer u belt met de servicelijn van CanalDigitaal 0900-9323 houd dan uw smartcardnummer bij de hand. Dit nummer heeft u nodig om toegang te krijgen tot de servicelijn. € 0.25 pm

Tip: de smartcard is een elektronische chip kaart die zorgt dat u via de satelliet de abonnee zenders kunt ontvangen. Laat de smartcard altijd in de decoder zitten.

More Information
BrandCanaldigitaal
Write Your Own Review
You're reviewing:Canaldigitaal Startpakket met smartcard en CI-module
Your Rating