Inverto Monoblock Quad LNB 6º (Astra 1 + Hotbird)

Inverto Quad Monoblock 23mm LNB 0,2dB 4 ontvangers aansluiten op zowel de Astra1 als de Hotbird satelliet White-Tech Line 3 jaar garantie.
Geschikt voor schotels van 80 CM.

€39.99
In stock
SKU
5453001043746
Inverto | Electro-Sat

Wat is een LNB?

LNB is een afkorting voor Low Noise Block. Een LNB wordt ook wel ontvangstkop genoemd. De satellietschotel bundelt de radio signalen die uitgezonden worden door de satelliet. Het gebundelde signaal wordt geconcentreerd weerkaatst op de ontvangstkop. Uw schotel installatie dient hiervoor goed afgesteld te zijn. Het is aan te raden om dit door een professionele installateur te laten doen. Wanneer uw schotel installatie juist is afgesteld ontvangt de LNB het satelliet signaal van de satelliet waarop deze is afgesteld. De LNB convergeert het signaal waardoor uw digitale ontvanger beeld geeft. 

Er zijn verschillende soorten ontvangstkoppen. Bij uw keuze voor een LNB is het belangrijk om te overwegen hoeveel en welke satellieten u wilt ontvangen. Ook is het belangrijk om vast te stellen op hoeveel ontvangers u de LNB wilt aansluiten. Geschikt voor schotels van 80 CM.

More Information
BrandInverto
Write Your Own Review
You're reviewing:Inverto Monoblock Quad LNB 6º (Astra 1 + Hotbird)
Your Rating