Inverto Black Ultra Twin LNB

Inverto Black Ultra Twin LNB

Deze Twin LNB is een high-performance, high-end product. Deze LNB heeft zeer goede eigenschappen, 0.2 dB ruis niveau - waterdichte afwerking - HDTV geschikt - Twin aansluiting voor ontvangst op 2 satelliet ontvangers of een Twin PVR. Past op elke schotel met een LNB houder van 40mm. Features • Zeer lage ruis getal • DVB-S2 (HDTV) compliant • Low power gebruik • High Cross-Pole performance • Zeer hoge winst (gain)

€19.99
In stock
SKU
7109612636898
Inverto

Wat is een LNB?

LNB is een afkorting voor Low Noise Block. Een LNB wordt ook wel ontvangstkop genoemd. De satellietschotel bundelt de radio signalen die uitgezonden worden door de satelliet. Het gebundelde signaal wordt geconcentreerd weerkaatst op de ontvangstkop. Uw schotel installatie dient hiervoor goed afgesteld te zijn. Het is aan te raden om dit door een professionele installateur te laten doen. Wanneer uw schotel installatie juist is afgesteld ontvangt de LNB het satelliet signaal van de satelliet waarop deze is afgesteld. De LNB convergeert het signaal waardoor uw digitale ontvanger beeld geeft. 

Er zijn verschillende soorten ontvangstkoppen. Bij uw keuze voor een LNB is het belangrijk om te overwegen hoeveel en welke satellieten u wilt ontvangen. Ook is het belangrijk om vast te stellen op hoeveel ontvangers u de LNB wilt aansluiten.

More Information
BrandInverto
Write Your Own Review
You're reviewing:Inverto Black Ultra Twin LNB
Your Rating
We found other products you might like!
x

Review onze website!

Tevreden of juist klachten over onze site en service?

Laat hier een review achter!