QSmarter | Electro-Sat

QSmarter | Electro-Sat
View as Grid List

13 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid List

13 Items

per page
Set Descending Direction

QSmarter

Meer over QSmarter

QSmarter is ons eigen huismerk ontvangers. Electro-sat heeft in samenwerking met andere investeerders een eigen merk opgericht. 
In de afgelopen 25 jaar heeft Electro-sat een hoop kennis vergaard over ontvangers en de negatieve en positieve eigenschappen van desbetreffende ontvangers. Met deze kennis zijn wij de samenwerking met producenten aangegaan om met een nieuw merk op de markt te komen. Ons doel is om de veelvoorkomende nadelen die wij vaak zien in bepaalde merken op te lossen, zodat wij onze klanten kunnen voorzien van nog betere producten.

Voordelen van QSmarter:

Qsmarter producten worden hier op Nederlandse bodem ontworpen. De productie word van top to bottom overzien door Electro-sat. 
Dit betekend dat wij zelfs de interface en besturingsprogramma's zelf ontwerpen. En dit allemaal perfectioneren voordat de ontvanger in productie gaat. De productie vind plaats in China en ook dit proces word overzien door Electro-sat. Voordat het apparaat in productie gaat worden eerst prototypes gedrukt en getest. Dit gaat door todat het product perfect is. 

Een ander voordeel is dat reparatie en garantie natuurlijk veel soepeler verloopt als u een product koopt van de uitgever zelf. Voor producten met hardware problemen van een ander merk hebben wij niet altijd gelijk een oplossing klaarliggen. Maar voor onze producten hebben wij natuurlijk alle kennis en hardware tot onze beschikking. 

Ten slotte geniet u van onze jarenlange ervaring in IPTV en TV ontvangers. Wij weten precies wat er belangrijk is als het gaat om het maken van een goede ontvanger. En dat bewijzen wij graag met dit merk.

Populaire ontvangers van Qsmarter:

QSmarter is als merk nog net nieuw op de markt. Er zijn op dit moment twee ontvanger die compleet genoeg zijn om te verkopen op onze webshop. Dit zijn zeker niet de laatste ontvangers die wij onder de vlag van Qsmarter zullen uitbreiden. Op het moment heeft ons merk een goede start gekregen en zullen wij zeker doorgaan met productie.

Qsmarter Play
Qsmarter Premium
Qsmarter Galaxy