Formuler GTV 4K Android TV Ontvanger

Formuler is het leidende bedrijf als het gaat om snelle, moderne, gebruiksvriendelijke TV streaming devices in Europa. De nieuwste ontvanger van Formuler is de Formuler GTV. Dit apparaat brengt uw favoriete Films, Series, Games en andere vormen van Entertainment in één apparaat. De Formuler GTV maakt gebruik van de bekende MyTVOnline2 applicatie om handig al deze vormen van media te beheren. Natuurlijk heeft dit apparaat ook de beste hardware tot nu toe. Met 2048MB (2GB) RAM en een Amlogic AML S905X2 processor kan dit wel eens de snelste Formuler ontvanger tot nu toe zijn. Natuurlijk is de Formuler met deze hardware meer dan geschikt voor 4K UHD  televisie op 60 FPS. De Formuler GTV heeft een Android 9 besturingssysteem.

 Nieuwe verbeterde WiFi module voor WiFi 4K UHD content
Nieuwe GTV-BT1 Bluetooth afstandsbediening (Meer info in de beschrijving of hier)
De best mogelijke beeldkwaliteit 4K UHD 4096x4096 @ 60 FPS

was €159.00 Special Price €155.00
In stock
SKU
7423652017098
Merk Formuler | Electro-Sat

Formuler GTV, 4K UHD Media streamer, Met Android 9 OS en GTV-BT1 Bluetooth afstandsbediening

De Formuler GTV is de nieuwste ontvanger van de Formuler series. De Formuler heeft een Android 9 Operating system. Met een Android ontvanger kunt u via de Google Play Store allerlei mogelijke applicaties downloaden zoals Youtube en Facebook en veel meer. Netflix is wellicht mogelijk via de apptoid store. De mogelijkheden zijn onbeperkt! Natuurlijk heeft de Formuler GTV ook alle standaard opties zoals opnemen, pauzeren, terugspoelen en veel meer. Dit word allemaal geregeld via de unieke Formuler MyTVOnline2 applicatie. Met deze applicatie kunt u makkelijk alle features binnen één applicatie gebruiken.

FormulerGTV_Banner

Verbeterde WiFi Module

De Formuler GTV heeft een nieuwe WiFi module met beter bereik en hogere snelheid die het mogelijk maakt om 4K te streamen op 60 FPS. De Formuler GTV is het enige apparaat wat over deze module beschikt.

Nieuwe Formuler GTV BT1 afstandsbediening

De Formuler GTV word geleverd met de unieke GTV BT1 Afstandsbediening. Deze afstandsbediening maakt gebruikt van Bluetooth en is ook te gebruiken voor andere Formuler ontvangers. Wat is het voordeel van een bluetooth afstandsbediening? Dankzij de bluetooth connectie kunt u de TV ontvanger gebruiken zonder dat deze direct in zicht is van de afstandsbediening. De Formuler GTV BT1 afstandsbediening heeft ook een ingebouwde spraakrecorder waarmee u de TV kunt bedienen met alleen uw stem. Ten slotte kunt u deze afstandsbediening ook verbinden met alle TV's van grote merken. Dit zorgt ervoor dat u geen aparte afstandsbediening meer nodig heeft voor uw Televisie. De afstandsbediening valt te updaten via de Remote-applicatie op uw apparaat.


Formuler_GTV_Banner2

Specificaties

Hardware:

 Processor: S905 X2 Random access memory: 2GB RAM
 Flash: 16 GB
 WiFi: 2.4 GHz en 5.0
 Ethernet: 1000 MB/s Gigabit LAN
 USB: 1 x USB 2.0 - 1 x USB 3.0
✓ HDMI: Ja
 Video: H.265, VP9, 4K @ 60FPS, 1080P @ 60 FPS, 
 Connectios: S/Pdif, IR extension, HDMI, LAN
 Voeding: 12V, 1A


Formuler_GTV_Banner3

Inhoud:

 Formuler GTV Android IPTV Ontvanger
 GTV-BT1 Bluetooth afstandsbediening
 1x Handleiding
 12V Adapter
 2x AAA-BatterijenMore Information
Brand Formuler
Write Your Own Review
You're reviewing:Formuler GTV 4K Android TV Ontvanger
Your Rating
Meest behulpzaam Meest recent
Formuler GTV
Hoelang heb je garantie op de formuler boxen
Beste Stanley, U heeft 24 maanden garantie op de Formuler GTV. Met vriendelijke groet, Team Electro-sat

1 Item

Show per page