Tegelvoet Demonte

De tegelvoet Demonte wordt gebruikt voor installaties van schotelantennes op het terras, balkon of andere horizontale oppervlakken. Als je er zeker van wilt zijn dat je schotel altijd stabiel staat, dan is deze tegelvoet ideaal. Een paar tegels erop en je bent klaar. Deze tegelvoet is (de)montabel en heeft rubberen noppen voor nog meer grip. De tegelvoet Demonte is geschikt voor 4 tegels van 30cm bij 30cm (formaat van een normale stoeptegel) en is electro gegalvaniseerd.

€39.99
In stock
SKU
7109613222854

Verdere Informatie:

(De)montabel

Deze stalen tegelvoet is makkelijk in elkaar te zetten. Bij tijdelijk gebruik, op bijvoorbeeld de camping of vakantie, kunt u deze standaard ook weer uit elkaar halen en opbergen. Wel zo makkelijk.

Afmetingen en specificaties

De robuste tegelvoet Demonte is van gemaakt van staal. De diameter is 42mm. De hoogte is 750mm. De afmeting van de grondplaat is 60cm bij 60cm (ruimte voor 4x tegels van 300mm bij 300mm).

Electro gegalvaniseerd

Wat houdt dat precies in? De tegelvoet Demonte is gegalvaniseerd. Galvaniseren is een methode om een voorwerp te bedekken met een laag metaal. Dit gebeurt doormiddel van elektriciteit en zorgt ervoor dat de tegelvoet corrosiebestendig en als extraatje ook nog eens mooi glanst.

Tegelvoet Demonte Electro Gegalvaniseerd.

 Materiaal: Steel
 Diameter: 42mm
 Hoogte: 750mm
 Grondplaat: 4x300x300mm

More Information
Brand Electro-Sat
Write Your Own Review
You're reviewing:Tegelvoet Demonte
Your Rating
We found other products you might like!