Schotel Triax TD110 CM

LET OP! Het product is alleen op te halen in de winkel! Het product kan dus niet thuis bezorgd worden!

De TDS schotelantennes van Triax voldoen aan alle belangrijke specificaties voor een goede signaalontvangst en vanwege het doordachte design behelst de montage slechts 2 minuten.De Triax kwaliteits schotel, voorzien van verzinkt staal en roest dus niet.

€79.00
In stock
SKU
5702661201141

Schotel Triax TD110 CM kan niet geleverd worden door PostNL

LET OP! Het product is alleen op te halen in de winkel! Het product kan dus niet thuis bezorgd worden!

De Triax TD110 behoort tot de schotels van hoge kwaliteit, zoals u dat van een merk als Triax mag verwachten. De schotel voldoet aan alle belangrijke specificaties, die samen zorgen voor een goede signaalontvangst. Dit betekent dat u onder andere op de camping kunt genieten van een uitstekend beeld. Gebruik de handige uitklaparm en de instelmogelijkheden om de juiste hoek te kiezen. Op die manier kunt u met de Triax TD110 rekenen op goed beeld, zodat u altijd en overal naar sportwedstrijden of wellicht uw favoriete serie kunt kijken.

Installatie van de Triax TD110 in 2 minuten

De installatie van Triax TD110 kost u slechts 2 minuten van uw tijd, mede dankzij de handige handleiding die we erbij leveren. Het design van de Triax TD110 is slim doordacht, waardoor de montage heel soepel verloopt en u daar bijvoorbeeld nauwelijks gereedschap bij nodig heeft. De Triax TD110 is niet alleen een schotel van goede kwaliteit, het is daarnaast een exemplaar dat goed nadenkt over de wijze waarop u daar gebruik van wenst te maken. Bovendien is de Triax TD110 gemaakt van verzinkt staal. Dit zorgt ervoor dat de schotel ook bij aanhoudende of hevige regen niet zal gaan roesten, maar van goede kwaliteit blijft. 


More Information
Dish Size110 cm
Dish TypeSchotelantenne
BrandTriax
Write Your Own Review
You're reviewing:Schotel Triax TD110 CM
Your Rating