Xsarius Satfinder

Een satelliet meter word gebruikt om de schotelantenné handmatig af te stellen. Er zijn slechts 4 stappen nodig om uw schotel perfect uit te richten met dit apparaatje. Deze stappen kunt u uitgetypt vinden in de specificaties onderaan de pagina. Het apparaat is simpel in bediening en makkelijk te begrijpen. De signaalsterkte (DB) word aangegeven met een oplopend LED display licht en een audio signaal (Buzzer). Met de ATT knoppen aan de voorkant van het apparaat kunt u het signaal nauwkeurig afstemmen.

€12.49
In stock
SKU
8719189305166
Xsarius | Electro-Sat

Specificaties:

 Merk - Xsarius
 EAN nummer - 8719189305166
 Spectrum analyzer - Geen
 Signaal - Akoestisch, Optisch
 Beschikt over NIT Readout - Nee
 Ontvangst - SD

Gebruiksaanwijzing:

 Stap 1: Verbind een Coaxkabel van de LNB naar de Satfinder Plus "Satellite" F-connector (Maximale lengte 5 meter). Zorg ervoor de de receiver     uitgeschakeld is bij het aansluiten of loskoppelen.

 Stap 2: Sluit met de coaxkabel (afkomstig van de satelliet ontvanger) de Satfinder Plus aan via de aansluiting (F-Connector receiver). Zorg ervoor dat de   receiver uitgeschakeld is bij het aansluiten of loskoppelen.

 Stap 3: Stel de dB in op 1 of 2 door midden van de ATT knop. Waneer vervolgens het LED signaal 15 tot 30 vertoont, kunt u de schotel positie   aanpassen. Als u de buzzer toon hoort en de signaalsterkte oploopt, heeft u een satelliet signaal. 

 Stap 4: Om te zien of de gewenste satelliet is gevonden, dient u te kijken of u beeld heeft of een "Lock" kwaliteit signaal heeft op uw satelliet ontvanger.

 Stap 5: Voor het fijn afstemmen van het satelliet signaal, stelt u de DB in op 3 of 4 en probeert u een maximale signaal sterkte op de schotel te realiseren.   Zet de antenne vast op het meest optimale signaal en koppel de Satfinder Plus los.

Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen op: 036-2023023, Mailen op: Info@electro-sat.nl of aanspreken op de live-chat.

More Information
BrandXsarius
Write Your Own Review
You're reviewing:Xsarius Satfinder
Your Rating