Formuler GTV-BT1 Bluetooth Afstandsbediening

Deze geavanceerde universele afstandsbediening met Bluetooth en Voice is speciaal ontworpen om uw TV ervaringen te optimaliseren. De afstandsbediening heeft infrared programmability voor TV controle en programmeerbare sneltoetsen met flexibele controle opties. Deze geavanceerde universele afstandsbediening met Bluetooth en Voice is speciaal ontworpen om uw TV ervaringen te optimaliseren. De afstandsbediening heeft infrared programmability voor TV controle en programmeerbare sneltoetsen met flexibele controle opties.

€ 29,00
Op voorraad
SKU
E-0851
Merk Formuler | Electro-Sat

Formuler GTV-BT1 Bluetooth Afstandsbediening

Deze geavanceerde universele afstandsbediening met Bluetooth en Voice is speciaal ontworpen om uw TV ervaringen te optimaliseren. De afstandsbediening is infrarood progammeerbaar voor TV controle en heeft programmeerbare sneltoetsen met flexibele controle opties.

ABTV_Banner

Premium & Intuitive Design

Deze afstandsbediening is geoptimaliseerd voor makkelijke controle en heeft alle functies om all uw Formuler apparaten te bedienen met één afstandsbediening. Ook kunt u diverse televisies van grote merken bedienen met deze afstandsbediening. De afstandsbediening is ontworpen voor maximaal ergonomisch comfort en intutief design. Dit zodat u zich niet bezig hoeft te houden met het zoeken van knoppen.

Formuler GTV-BT1 Bluetooth Afstandsbediening2

Software te upgraden via de applicaties.

Formuler_GTV_Banner3

       Banner_3

Meer informatie
Art.nr. E-0851
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Formuler GTV-BT1 Bluetooth Afstandsbediening
Uw waardering