HDMI Extender tot en met 60M

Als een HDMI kabel te lang is, zal het signaal slechter worden. Hierdoor kunnen er incomplete beelden ontvangen worden, of zelfs helemaal geen beeld. Om dit te voorkomen kun je een HDMI extender gebruiken. Dit werkt al volgd; Sluit een HDMI kabel aan op een extender(de zender) en verbind vervolgens ook één netwerkkabel met de zender.

 Ondersteunt Full HD
 Versterkt digitale videosignalen tot 60 meter
 Biedt lange-afstandsdekking via een CAT5e/6 kabel
 Maakt gebruik van externe voeding

€ 59,00
Op voorraad
SKU
7109614685387

Specificaties:

HDMI verlenger over UTP netwerkkabel - Deze HDMI verlengers maken gebruik van slechts één UTP CAT5e/6 kabel om het HDMI signaal te verlengen tot maximaal 60 meter. Dit is ideaal als jij twee apparaten in andere kamers wilt verbinden. De extenders ondersteunen Full HD kwaliteit en maken gebuik van externe voeding.

Als een HDMI kabel te lang is, zal het signaal slechter worden. Hierdoor kunnen er incomplete beelden ontvangen worden, of zelfs helemaal geen beeld. Om dit te voorkomen kun je een actieve HDMI kabel gebruiken, maar je kunt ook HDMI verlengers gebruiken. Het is heel eenvoudig om deze HDMI extenders te gebruiken, en je hebt geen lelijke snoeren in je huis. Je kunt namelijk gebruik maken van een netwerkkabel die vaak al achter de muren zijn getrokken. Sluit een HDMI kabel aan op een extender(de zender) en verbind vervolgens ook één netwerkkabel met de zender. Aan het andere eind sluit je wederom de tweede extender(de ontvanger) aan op de netwerkkabel en een andere HDMI kabel. Vervolgens steek je de externe voeding van beide extenders in een stopcontact en kun je de HDMI kabels gebruiken zoals jij dat wilt.

 
Merk: Golden Note
 Kleur: Zwart
 Materiaal: Metaal
 Afmetingen: 83 x 46 x 23 mm
 Connector A: HDMI A vrouwelijk
 Connector B: RJ45 (8/8) vrouwelijk
 Bereik: 60 m
 Max. resolutie: Full HD 1080P
 HDMI versie: HDMI 1.3

Inhoud:

 2x HDMI extender
 2x Infrarood oog voor ontvangst
✓ 2x 5V Adapter
 8x Montageschroefjes
 4x Montage accessoires

Meer informatie
Merk Golden Note
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:HDMI Extender tot en met 60M
Uw waardering