Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 44

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 44

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Internet routers, Wifi en toebehoren:

Over onze Internet routers en accessoires:

Bent u een gemiddelde gebruiker van het internet of wilt het allermeeste halen uit uw internet connectie? Wij hebben producten die zelfs de meest veeleisende gebruiker tevreden stellen. Bekijk ons assortiment snel op www.electro-sat.nl.

Ons assortiment:

Electro-Sat verkoop ook een breed assortiment aan Internet routers, Wifi Apparaten en toebehoren. Denk hierbij aan kabels, splitters, koppelstukken, Wifi signaal versterkers en diverse modules. Door ons grote assortiment aan producten is het soms moeilijk om het product te vinden wat u precies zoekt. Met onze filteropties kunt u ons assortiment aan Internet artikelen makkelijk beheren om precies te vinden wat u zoekt. Ook hebben wij een groot assortiment aan kabels. Deze kabels zijn verkrijgbaar tot en met 100 meter lang. Met ons assortiment aan producten kan u ongestoord genieten van IPTV en internet connectie.

Advies en bezorging:

U kunt natuurlijk ook langskomen bij een van onze vestigingen voor meer advies of een E-mail sturen naar info@electro-sat.nl. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met 036 20 23 023. Indien u het product besteld heeft voor 18:00 heeft u het product de volgende dag in huis.