Wat is IPTV? En is een IPTV Set-Top box geschikt voor mij?

In het kort:

IPTV staat voor de afkorting Internet Protocol Television. Het is de techniek om via uw internet verbinding uw televisie signaal te ontvangen. Dit brengt veel voordelen met zich mee. Hieronder vind u een korte lijst van de sleutelvoordelen die IPTV heeft over satelliet of kabel TV.

 Een IPTV verbinding veel stabieler en sneller dan een satelliet of kabel verbinding.
 4K (2160P) UHD Beeldkwaliteit, Doordat een internet verbinding sneller is dan kabel of satelliet, is 4K beeldkwaliteit mogelijk en zelfs al de standaard bij IPTV.
 Het aantal zenders wat u via IPTV kunt bekijken vrijwel ongelimiteerd. Alle zenders zijn beschikbaar! Het zenderaanbod hangt af van welk abonnement u aanschaft. 
 Makkelijk te installeren, er is alleen een ontvanger, televisie en abonnement nodig!
 Multimedia mogelijkheden: Download een oneindig aantal applicaties zoals YoutubeNetflix en HBO. Speel de nieuwste games en bekijk social media en meer via de Google Play Store.

Nu bestellen?

Bestel hier

Waarom zou ik bestellen bij Electro-Sat?

Electro-sat heeft al bijna 20 jaar ervaring met satelliet, kabel en IPTV. Wij hebben door de jaren heen veel kennis vergaard en een groot assortment aan IPTV en satellietontvangers opgebouwd. 

Meer weten?

In de text onderaan deze pagina zal ik dieper ingaan op alle genoemde voordelen en de techniek die IPTV mogelijk maakt.

IPTV_BannerIPTV

Internet Protocol Television staat voor IPTV.  Via IPTV is het mogelijk om uw TV signaal te ontvangen via een internet aansluiting. Om een IPTV connectie aan te leggen heeft u alleen een IPTV ontvanger en een IPTV abonnement nodig. IPTV biedt veel voordelen tegenover oudere methodes van TV kijken zoals kabel en satelliet. Een internet connectie worden gebruikt als signaal voor IPTV. Dit is een zeer effectieve manier van data overdragen vergeleken voorgaande manieren van TV kijken. Om gebruik te maken van IPTV dient u een bijpassend abonnement aan te schaffen. Dit kan via grote internet providers zoals Ziggo of Canal Digitaal. Wij bij Electro-Sat verkopen geen abonnementen, alleen de bijpassende ontvangers. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd langskomen bij onze winkel.

WAT IS IPTV?

Er zijn veel voordelen van IPTV tegenover andere vormen van TV ontvangst. Een lijst van belangrijke en relevante voordelen van IPTV staan hieronder aangegeven:

 Op het moment is IPTV het meest effectief als gaat om TV signalen ontvangen. Door gebruik te maken van een internet connectie kan gemiddeld gezien een merkbaar betere beeldkwaliteit gegarandeerd worden. Ook is dit signaal veel stabieleren dan andere vormen van TV kijken. Een IPTV provider streamed alleen het kanaal waar naar gekeken wordt, terwijl andere vormen van tv alle kanalen tegelijk ontvangen.

 IPTV stelt u ook in staat uw TV zender op te nemen via de TV ontvanger. U kunt een harde schijf of opslagapparaat aansluiten op de meeste IPTV ontvangers om zo het TV signaal op te nemen. U kunt deze video  later terugkijken vanuit een interactief menu.

 VOD ook wel Video on Demand genoemd is een catalogus aan video’s en TV programma’s die u wanneer u wilt kan bekijken. Elke gebruiker heeft een uitgebreide catalogus waaruit hij of zij kan kiezen. Er wordt Real Time Streaming Protocol gebruikt voor deze vorm van TV kijken.

 Daarnaast kunt u natuurlijk ook gewoon gebruik maken van alle live TV zenders. Gebruikers van IPTV kijken live TV met de minst mogelijke vertraging en op de hoogst mogelijke kwaliteit. Tot en met 4K beeldkwaliteit. Ook is dit live signaal stabieler en beter geschikt voor buitenlandse zenders.

 Ten slotte maakt u met IPTV veel meer mogelijk dan TV kijken. Door middel van de IPTV ontvanger maakt u een Smart TV van uw bestaande TV. Met een goede IPTV Ontvanger kunt via de play store toegang krijgen tot een onbeperkt assortiment aan apps. U kunt dus genieten van Netflix, Youtube, Facebook en  andere leuke apps rechtstreeks vanuit uw TV. Ook kunt u de leukste games spelen of gewoon het internet door browsen.

IPTV_Banner2

WAT KAN IK KIJKEN MET IPTV?

Met IPTV kunt alle zenders die via het internet te vinden zijn bekijken. Met alle zenders bedoelen wij ook echt alle zenders. Zelfs zenders die normaal een onderdeel zijn van betaalde pakketten zoals Film1, kunnen bekeken worden via IPTV. Streaming services zoals NetflixHBO en Hulu kunnen wel bekeken worden via IPTV ontvangers. Maar zoals normale klanten van deze services, zult u nog wel een abonnement moeten afsluiten voor deze services. U hoeft alleen een bijpassend abonnement te vinden voor de zenders die u graag wilt ontvangen. Deze abonnementen zijn te vinden bij diverse grote internet en TV providers als Canal Digitaal en Ziggo. Deze zenders worden gestreamd op de hoogst mogelijke beeldkwaliteit. De kwaliteit van IPTV is zelfs gelijk aan of beter dan de beeldkwaliteit van de zender zelf! Dit is mogelijk omdat internetverbindingen een stuk sneller zijn dan klassieke TV verbindingen. U kunt ook gebruik maken van gratis videodiensten zoals Youtube. Dit kan door middel van het downloaden van de app zoals u dat ook zou doen op uw telefoon. 

Amiko_banner


Alle IPTV ontvangers die op 
Android draaien hebben de mogelijkheid tot het downloaden van apps.  Natuurlijk is het ook mogelijk om van andere vormen van media te genieten met IPTV. U kunt bijvoorbeeld ook internet-content bekijken via Youtube of Netflix. Daarnaast kunt u het internet browsen via de bijbehorende apps zodat u bijvoorbeeld het nieuws of het weer kunt bekijken. Ten slotte is mogelijk letterlijk elke app te downloaden die ook op uw telefoon beschikbaar is. Dit betekend dat u zelf via deze ontvanger uw bankzaken kunt regelen, uw telefoon abonnement kunt inzien en veel meer. Ook is een IPTV ontvanger uit te rusten met een controller zodat van het IPTV apparaat en ware console kan worden gemaakt. U kunt een onbeperkt assortiment aan games downloaden via de app store zodat u essentieel van uw IPTV ontvanger een volledig werkende game-console kunt maken. Bekijk sport, series en de beste films met IPTV!


IPTV_Bar

IPTV ABONNEMENTEN KOPEN

Electro-Sat verkoopt geen IPTV abonnementen. Wij leveren exclusief de ontvangers die IPTV abonnementen kunnen afspelen. Voor IPTV abonnementen raden wij aan om te informeren bij Canal Digitaal, Ziggo of andere grote providers die IPTV abonnementen verkopen. Als u niet precies weet welk abonnement het beste is voor u, helpen wij u daar graag bij! U kunt langskomen bij één van onze winkels voor een kopje koffie en meer informatie over IPTV. Zoekt u liever zelf een bijpassend abonnement? Dan raden wij aan om via google een abonnement te zoeken dat bij u past. Hou wel goed in de gaten dat sommige leveranciers van IPTV abonnementen illegaal hun diensten aanbieden. Het is daarom niet aan te raden om met dit soort bedrijven zaken te doen. Hoofdzakelijk omdat het tegen de wet is, maar ook omdat deze bedrijven soms zonder aankondiging hun services stopzetten of uw geld accepteren zonder services te verlenen. Het is daarom aan te raden u goed te laten informeren over wat er mogelijk is met IPTV abonnementen, wat het ongeveer hoort te kosten en waar u deze het beste afsluit.

EEN IPTV ONTVANGER KOPEN

Met bijna 20 jaar ervaring met satelliet en TV, heeft Electro-Sat een uitgebreid assortiment aan IPTV ontvangers opgebouwd. Om het overzichtelijk te houden kunt u kiezen uit diverse filteropties. Bij het selecteren van een ontvanger dient u vooral te filteren op opties die u van een ontvanger wilt hebben. Dit zorgt ervoor dat u niet betaald voor opties die u achteraf toch niet gebruikt. Wilt u een HD Ontvanger of een 4K Ontvanger? De keus is aan u.

Movie_banner

Daarom koopt u een IPTV ontvanger bij electro-sat!

Zullen wij u terugbellen?