Joyne Conax Conditional Access Module

Joyne Conax Conditional Access Module Contego tbv. Nederlandse Kanalen Deze module is speciaal voor gebruik van Joyne de nieuwe Nederlandse aanbieder van TV zenders via de satelliet verwacht medio juli 2017 via 9 graden Oost te starten. Naast deze module is een optioneel abonnement vereist.
€ 89,00
Op voorraad
SKU
7109618079019

Deze module is speciaal voor gebruik van Joyne de nieuwe Nederlandse aanbieder van TV zenders via de satelliet verwacht medio juli 2017 via 9 graden Oost te starten. Naast deze module is een optioneel abonnement vereist.De module is te gebruiken voor Satelliet Recievers en  LCD of Led TV's met ingebouwde DVB-S2 tuner en Common Interface (CI) sleuf. 
De module is geschikt voor zowel CI alsook CI+ ontvangers, flexibel in te zetten door flexibele abonnementsvormen én flexibele periode!

  • dual decoding (twee kanalen tegelijk decoderen mogelijk)
  • zeer lichte en duurzame constructie

U kunt kiezen uit 2 pakketten:

  • Joyne Travel Lite pakket
  • Joyne Basis pakket


Uitermate flexibel, per maand, kwartaal, halfjaar of jaar (met verlenging) mogelijk een kleine meerprijs van 5€ per maand meerdere aansluitingen mogelijk tot een maximaal van 4.


Aanmeldkosten (éénmalig):

eerste aanmelding € 30,00 + abonnementskosten van de periode naar keuze


extra (sub) abonnement aanmelding € 5,- per maand abonnementskosten.

 
Wat heeft u nodig ?
- Ontvangst signaal via optionele schotel van Eutelsat op 9 graden Oost
- Satellietontvanger met vrij CI slot of TV met ingebouwde satellietontvanger en vrij CI slot (De tv heeft wel een DVB-S2 Tuner nodig)
- Joyne CI module
- Abonnement (maand, kwartaal, halfjaar, jaar)
 
Welke kanalen ?

Joyne Travel Lite is het instap abonnement met Nederlandse basis zenders (waaronder NPO1/2/3, RTL 4/5/7/8/Z, SBS 6, Net 5, Veronica/DisneyXD, SBS9, Discovery Channel en Eurosport 1 en alle regionale zenders via enkele carousselkanalen)

Joyne Basispakket bevat bovendien óók zenders als Eurosport 2, VRT Een, VRT Canvas en VRT Ketnet alsmede National Geographic Channel, Fox, Xite, 24Kitchen alsmede Fox Sports 1/3/5 Eredivisie. Ook zullen de zenders Nashville TV, Schlager TV en Oranje TV worden aangeboden en erotische zenders zoals Dusk! en Secret Circle.
Uitzendingen zijn via abonnementsvorm in Conax codering via de Eutelsat satelliet op 9 graden Oost te ontvangen.
Het abonnement kunt u bij ons, als officieel Joyne Partner, afsluiten!

De positie van de Eutelsat 9B satelliet, op 9 graden Oost, biedt voor de tv-kijker vele voordelen. De nieuwste satelliet binnen de omvangrijke vloot van Eutelsat satellieten is in januari 2016 gelanceerd. JOYNE staat garant voor de toekomst van deze positie!

De Eutelsat 9B satelliet is krachtiger waardoor de kwaliteit van zenden op een hoog niveau ligt.
Dit heeft voor de TV liefhebber het voordeel dat er in het geval van extreme weersomstandigheden minder storingen voor zullen komen!

Voor TV kijkers die reizen met bijvoorbeeld caravan of camper is het enorme bereik van deze satelliet een groot pluspunt.
De "footprint" (waarbinnen de satelliet kan worden ontvangen) loopt maar liefst van het uiterste noorden van Scandinavië tot in Noord Afrika in het zuiden!

Dit betekent bijvoorbeeld dat JOYNE in Portugal is te ontvangen met een 65cm schotel.
Wilt u JOYNE in Nederland ontvangen dan is een schotel van slechts 45cm al voldoende!

Meer informatie
MerkAston
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Joyne Conax Conditional Access Module
Uw waardering