Maxytec S90 Mini touchpad en toetsenbord

Een klein formaat mini draadloos toetsenbord en muis combinatie. Dit toetsenbord is van het merk Maxytec die vooral bekend staat om zijn ontvangers. Deze Maxytec S90 is een multimedia afstandsbediening en touchpad is handig voor ontvangers. Met de DPI aanpasbare functies is dit apparaat geschikt voor elk scherm formaat. Geschikt voor: Smartphones, Smart TVs, Android TV ontvangers, Xbox 360/Playstation en PC, Notebooks, Netbooks en tablets. 

€ 14,99
Op voorraad
SKU
E-0906
Maxytec | Electro-Sat

Specificaties:

Draagbare, Elegante en een levenstijl keuze:

Maak kennis met de golden sectie of mini-formaat. Geniet van het volledig formaat toestenbord. Je kan zelfs instant messages versturen via URLand en zoeken naar teksten. Allemaal zonder van de bank af te stappen.

Touchpad DPI Aanpasbare Functies:

S'werelds eerste Touchpad DPI aanpasbare functies. Met de DPI aanpasbare functies is dit apparaat geschikt voor elk scherm formaat. Met dit product kunt u genieten van alle soorten multimedia.

Perfecte controle voor PC, Smartphone, Tablet en entertainment features:

Je kan dit toestenbord gebruiken voor E-mails, chat of voor uw favoriete games. Het apparaat is compatibel met desktop computers, telefoons, tablets of consoles. Gebruik dit apparaat met HTPC of gebruik het internet.

Meer informatie
Art.nr. E-0906
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Maxytec S90 Mini touchpad en toetsenbord
Uw waardering