Merken

Merken

Welk product past het best bij mij?

Het kan moeilijk zijn om een ontvanger te kiezen die bij u past. Er zijn veel opties om uit te kiezen en soms is het makkelijk om door de bomen het bos niet meer te zien. Daarom helpen wij u graag verder in één van onze winkels onder het genot van een kopje koffie. Bent u niet in staat om langs te komen?
Dan kunt u ons altijd bereiken via mail op: info@electro-sat.nl, een vraag stellen op onze Facebook-pagina of bellen op +31(0)36 2023023.

Meer over merken van Electro-Sat:

Electro-Sat heeft door de jaren heen een goede relatie opgebouwd met de fabrikanten van onze producten. Wij behouden nauw contact met onze leveranciers zodat logistiek en reparaties zo vloeiend mogelijk afgehandeld kunnen worden. Bovenaan deze pagina vindt u een lijst van merken en de producten die wij van deze merken aanbieden. Elk merk is kort beschreven zodat u zich eventueel kan inlezen over het merk van het door u gekozen product. Wij staan achter al onze merken en hebben in veel gevallen al jarenlang een nauwe band met desbetreffend merk. Electro-Sat verkoopt alleen maar producten waarvan wij de kwaliteit kunnen garanderen.

Ons assortiment aan merken:

Electro-Sat heeft een breed assortiment aan producten en merken. Wij hebben hoogstaande merken met high-end producten zoals Vu+. Deze ontvangers zijn bedoeld voor klanten die uitgebreide functies en extreme prestaties verwachten van de ontvanger. Deze ontvangers hebben 4K beeldkwaliteit, snelle hardware en meerdere tuner en harde schijf opties. Daarnaast hebben wij zeer betrouwbare mid-range merken voor de gemiddelde gebruiker zoals Zgemma en Formuler. Deze ontvangers hebben meestal ook 4K beeldkwaliteit en smart-TV opties (Apps, Games, Opnemen).
Er zijn veel verschillende ontvangers zodat er voor elke klant wel een bijpassende mid-range ontvanger te vinden valt. U kunt kiezen uit elk mogelijke tuner optie, DVB-C (kabel), DVB-S (satelliet) ,DVB-T (Terrestrial) of een combinatie van deze tuners (Hybrid apparaat). Ook zijn er producten zonder tuner die enkel te gebruiken zijn als IPTV ontvanger. Daarnaast zijn er ook merken die zich specialiseren op budget apparaten zoals Infomir en Maxytec. Deze merken leveren ontvangers met een goede prijs/kwaliteitsverhouding, 4K of Full HD beeldkwaliteit en veelal smart-TV opties.
De hardware van deze ontvangers is goed genoeg om alle functies van het apparaat vloeiend af te spelen, maar is natuurlijk niet zo snel als een apparaat van een hoogstaand merk. Deze ontvanger zijn bedoeld voor gebruikers die TV willen kijken via een enkele tuner optie of IPTV.

Ten slotte hebben wij ons huismerk genaamd QSmarter. Met bijna 20 jaar ervaring hebben wij vorig jaar besloten om onze eigen serie aan ontvangers op de markt te brengen. Qsmarter richt zich op de gemiddelde gebruiker die graag IPTV wilt kijken. Ontvangers van QSmarter zijn 4K of full HD en hebben diverse multimedia opties zoals appslicaties downloaden, games en PVR (opname) mogelijkheden. Onze serie aan ontvangers is een groter succes dan wij zelf hadden gedacht enzeer positief ontvangen. Met onze diepe technische kennis, onze ervaring in sales en veel werk zijn wij er in geslaagd veel bestaande merken al te overtreffen. Wij zijn erg trots op ons huismerk en mikken erop elk jaar een nieuwe lijn aan ontvangers uit te brengen. 

Persoonlijke service met goede voorwaarden:

Wij bij Electro-Sat geloven dat goede klantenservice de hoeksteen hoort te zijn van elk succesvol bedrijf. U kunt altijd langskomen, bellen of mailen met elke toepasselijke vraag en wij zullen u binnen 24 uur helpen (met uitzondering van zondag). Als u een product koopt bij Electro-Sat dan leveren wij dit product altijd binnen 24 uur als het product voor 18:00 besteld is. Binnen europa geldt gemiddeld een wachttijd van 2 tot 3 werkdagen. Daarnaast heeft u altijd 14 dagen om het product te retourneren als het product niet naar wens is. Wij begrijpen dat er bij ontvangers en schotels er soms foute producten worden besteld omdat product specificaties soms best ingewikkeld kunnen zijn bij elektronica. Wij willen onze klanten hierin dus zoveel mogelijk tegemoet komen. Daarnaast heeft u bij Electro-Sat minstens één jaar garantie op elk product. Gaat uw product dus kapot gedurende dit jaar dan kunt u rekenen op gratis reparatie door een van onze monteurs of de fabrikant.