Arrox | Electro-Sat

Arrox | Electro-Sat
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Arrox Platinum
    € 79,00
    Niet op voorraad
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Arrox

Meer over Arrox:

Arrox is een elektronicabedrijf gevestigd in Duitsland dat zich vooral specialiseert in IPTV ontvangers. Arrox is nog een nieuwe speler op de markt van TV ontvangers, maar wat ze niet hebben aan ervaring maken ze goed in enthousiasme. Als re-seller van Arrox producten merken wij dat het bedrijf nog hongerig is om zijn marktaandeel te veroveren. Voorbeelden hiervan zijn hun uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, klantenservice gaat sneller dan bij andere bedrijven en ze vaker met een nieuw product uitkomen dan hun competitie. Arrox heeft op het moment nog geen 10 jaar aan ervaring. Arrox levert vooral producten aan West en Oost-Europa. TV-ontvangers van Arrox hebben een Android besturingssysteem. Dit zorgt ervoor dat uw ontvanger smart-functies heeft die u van moderne ontvangers en uw telefoon gewend bent. Denk aan app downloads, PVR en de interface die bekend oogt en voelt.
Arrox focust zich voorlopig vooral op prijs/kwaliteitverhouding. De ontvangers zijn zeer compleet en hebben al diverse 4K ontvangers op de markt gebracht. Mocht u dus op zoek zijn naar een IPTV-ontvanger van een producent met een verse kijk op zaken dan kunt u het beste een ontvanger van Arrox proberen.

Het assortiment van Arrox:

Arrox heeft zowel full HD als 4K ontvangers tegen een betaalbare prijs. Bekijk bijvoorbeeld de nieuwe Arrox ZX One 4K. Een 4K ontvanger met Android 7.1 en standaard ontvanger opties zoals apps en opnemen voor maar 65 euro. Wilt u liever een HD-ontvanger, dan hebben wij ook HD ontvangers zoals de Arrox Mini X. Doordat Arrox nog een jong bedrijf is, heeft Arrox nog niet een heel divers aanbod aan producten. Het is wel zo dat ze gemiddeld sneller zijn in het productieproces dan andere bedrijven en met tijd zal dit gat zich dichten.

Voordelen van Arrox:

Het grootste voordeel van Arrox is dat ze als jong bedrijf nog erg klantgericht zijn. Bij gevestigde namen in de satelliet industrie komt het nog wel eens voor dat een bedrijf zich iets te passief begint op te stellen tegenover klanten. Arrox is nog erg gericht op de klant en het winnen van een groter marktaandeel. Arrox specialiseert zich ook enkel op IPTV-Ontvangers. Dit betekent dat ze gemiddeld gezien meer expertise opbouwen over dit onderwerp dan bedrijven die zich richten op een grotere variatie in hun assortiment. Zoals eerder vermeld is de prijs kwaliteitsverhouding van Arrox producten ook uitstekend. Er zijn op het moment geen bedrijven die producten aanbieden met een vergelijkbare prijs/kwaliteitsverhouding.

Populaire producten van Arrox:

Wij staan achter alle producten van Arrox raden aan om te kijken naar de nieuwste ontvangers die Arrox op de markt brengt.

 Arrox ZX One 4K