BuzzTV | Electro-Sat

Geen producten gevonden voor deze selectie.

BuzzTV

BuzzTV is een nieuw merk op de Europese markt. Het bedrijf is gevestigd in de stad Ottowa in Canada. In de laatste jaren probeert BuzzTV ook op de Europese markt zich als naam te vestigen. En is het met Electro-Sat een officiele dealership aangegaan. Electro-sat is de enige in de Benelux die officieel producten van BuzzTV mag verkopen.

De bedrijfsfilosofie van BuzzTV is om goedkope, high-end technische oplossing te vinden voor de wensen van iedere klant. BuzzTV gebruikt de nieuwste innovaties in technologie om de beste ontvangers op de markt te onwikkelen. Bij BuzzTV gaat het niet alleen om een goed product neerzetten maar ook om een goede omgeving te ontwikkelen voor zowel developer, groothandelaar als klant. 

Voordelen van BuzzTV:

BuzzTV heeft ongekend snelle hardware voor een IPTV ontvanger. Alleen onze topmerken Formuler en Vu+ hebben vergelijkbare hardware, maar doen toch onder voor de BuzzTV ontvangers. Om deze reden zijn ook wij razend enthousiast over deze ontvangers. De BuzzTV ontvangers hebben minstens
2 GB RAM geheugen, 16GB Flash geheugen en 4K beeldkwaliteit. BuzzTV ontvangers hebben een Android besturingssysteem en daarmee onbeperkte multimedia mogelijkheden. 

BuzzTV heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen en maken van Sep-Top Boxes (STB's). BuzzTV Specialiseerd zich sinds 2013 op het maken van IPTV ontvangers. Buzz TV is een End to end bedrijf. Dit betekend dat BuzzTV het gehele productieprocess overziet. Van Concept, tot design naar productie en programmering.Tot het vinden van resellers en costumer/client ondersteuning. 

Het vinden van de juiste reseller voor nieuwe markten is belangrijk voor BuzzTV. Door middel van transparantie en toewijding hoopt BuzzTV een goede relatie met resellers op te bouwen om zo toegang te krijgen naar nieuwe markten.

Populaire apparaten:

 Buzz XR4000