Canal Digitaal (M7) | Electro-Sat

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Canal Digitaal (M7)

Meer over Canal Digitaal:

Canal Digitaal is een Internet en TV provider die al meer dan 15 jaar TV en radio zenders via satelliet aanbiedt in Nederland. Honderdduizenden Nederlanders genieten al jaren van meer dan 170 radiozenders en 300 digitale tv-zenders. Canal Digitaal biedt ook IPTV abonnementen. Daarnaast heeft Canal Digitaal ook zijn eigen lijn aan IPTV ontvangers. Canal Digitaal heeft de derde plek als het gaat om grootste TV providers van Nederland. Canal Digitaal heeft een passie voor televisie en in deze tijd is dat een goede eigenschap. Er is tegenwoordig een enorm aanbod aan ontzettend goede TV Zenders en programma’s. Met het meest diverse aanbod aan zenders heeft u bij Canal Digitaal een grote kans dat uw favoriete zenders ertussen zitten. Canal Digitaal is onderdeel van M7 Group S.A. M7 Group S.A is een Internet en TV provider in Luxemburg die zenders levert in het Franse deel van België en Luxemburg.

Het Assortiment van Canal Digitaal:

Canal Digitaal is hoofdzakelijk een provider van Internet, TV en radio. Daarnaast geeft Canal Digitaal elke klant de optie tussen twee platformen, kabel of IPTV. Canal Digitaal levert een passende ontvanger voor zijn IPTV services. Namelijk de M7 MP-201 en de M7 MZ 101. Deze ontvangers zijn speciaal ontworpen om IPTV signalen van Canal Digitaal te ontvangen.
U kunt met de IPTV ontvangers van Canal Digitaal ook kiezen voor andere IPTV providers de ontvangers werken met elk IPTV signaal. Naast IPTV abonnementen en ontvangers levert Canal Digitaal ook traditionele TV abonnementen, radio en internet services.

Voordelen van Canal Digitaal:

Canal Digitaal heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het leveren van TV en Internet diensten. Daarnaast staat Canal Digitaal in de unieke positie in dat zijn zowel de ontvangers als de TV zenders leveren. Canal Digitaal is er hierdoor toe in staat om alle aspecten van het kijken van IPTV te verzorgen voor zijn klanten. U heeft dan de complete service van uw IPTV systeem onder een dak. Een ander belangrijk voordeel is dat Canal Digitaal al jarenlang een van de grootste providers is in Nederland.
Met het formaat van de organisatie en de gedeelde ervaring van de organisatie hoeft u niet te twijfelen aan goede service.
Een apparaat kan altijd kapot gaan en natuurlijk is er soms een storing, maar met Canal Digitaal kunt u in ieder geval rekenen op een stabiel netwerk en snelle service bij dit soort gevallen. De klantenservice van Canal Digitaal staat voor u klaar of u nou al jaren klant bent of alleen belt voor wat extra informatie. Het belangrijkste voor Canal Digitaal is dat onze klanten op eigen termen kunnen genieten van TV die bij hun past.

Populaire producten van Canal Digitaal:

Canal Digitaal heeft twee ontvangers die passen bij de TV abonnementen die Canal Digitaal levert. Dit zijn de M7 MP-201 en M7 MZ 101. Daarnaast levert Canal Digitaal ook IPTV abonnementen die zeker het bekijken waard zijn. Canal Digitaal is naast Ziggo binnen Nederland de grootste leverancier van IPTV abonnementen voor consumenten en bedrijven.

Let op!: MAG ontvangers hebben een vacuum gesealde verpakking, bij het openen van deze verpakking vervalt de garantie.