Cobra

Cobra
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Afstandsbediening Cobra OTT
    € 9,99
  2. Afstandsbediening Cobra V1
    € 7,99
  3. Cobra SE Afstandsbediening
    € 9,99
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Cobra

Meer over Cobra:

Cobra ontvangers is onze eigen lijn van ontvangers van Electro-Sat. Na bijna 20 jaar ervaring met satellietsystemen en IPTV heeft Electro-Sat in de laatste 5 jaar besloten om ook hun eigen producten op de markt te brengen. Electro-Sat doet dit onder de merknaam Cobra. De ontvangers van Cobra zijn ontworpen met het moderne Android besturingssysteem en de modernste technieken op het gebied van IPTV. Onze cobra apparaten zijn altijd up to date met de modernste hardware en software. Denk bijvoorbeeld aan 4K beeldkwaliteit, compacte maar snelle hardware en toegang tot apps en wireless ontvangst. Electro-Sat heeft momenteel één lijn aan Cobra ontvangers waarin het productieproces steeds herhaalt en verbeterd wordt op basis van nieuwe mogelijkheden. Electro-Sat heeft controle over het gehele productieproces van begin tot einde. Onze getalenteerde designers ontwerpen zowel de verpakking, product en interface. Vervolgens wordt de software gecodeerd en het product ontworpen onder nader toezicht van Electro-Sat. Het product wordt vervolgens uitgebreid getest op fouten en hoofdzakelijk uitgegeven in de west Europese markt. 

Het assortiment van Cobra:

Ons assortiment aan Cobra apparaten is tot nu toe klein maar fijn. Electro-Sat is nu al een aantal jaren bezig met het uitgeven van TV-Ontvangers en heeft dus nog geen breed assortiment opgebouwd. Electro-Sat heeft één serie aan Cobra producten, momenteel zijn wij op versie 5. Electro-Sat probeert een keer per jaar eennieuwe versie van de Cobra ontvanger uit te brengen met de nieuwste technologieen software. Specialisatie op één serie producten is voor Electro-Satbelangrijker dan een breed assortiment aan producten. Wij zijn trots op hetproduct wat wij nu afleveren en de reactie vanuit onze klantenbasis is zeer positief Met positieve reacties en goede verkoopcijfers is het de juiste keus om het plan van aanpak onveranderd te laten. Ons doel is om uiteindelijk de Cobra te laten uitgroeien tot een van de meest betrouwbare merken als het gaat om IPTV-ontvangers.

Voordelen van Cobra:

Electro-Sat is een gevestigde naam in de satelliet wereld, vooral in West-Europa. Dit komt omdat wij bij Electro-Satal bijna 20 jaar satellietsystemen en IPTV-ontvangers verkopen. Door de jaren heen bouw je dan als leverancier heel wat kennis en ervaring op. Al deze ervaring vertaalt zich als ervaring in techniek als het gaat om het produceren van een eigen originele ontvanger. Nog een voordeel van Electro-Sat is dat wij ons elk jaar richten op dezelfde lijn ontvangers. Dit betekent dat al onze aandacht volledigis gericht op deze producten en u verzekerd bent van een meer doordacht product. Electro-Sat is begonnen met specialiseren om klein te kunnen beginnen met productie, maar het is blijven doen omdat we op deze manier hogere kwaliteit kunnen waarborgen. Electro-Sat is erg trots op het succes van Cobra en op de reacties van de klant op ons product.

Populaire producten van Cobra:

Natuurlijk zijn wij trots op alle versies van de Cobra ontvanger. Toch raden wij aan om de laatste versie van de Cobra ontvanger aan te schaffen. U bent dan verzekerd van alle opties die u van een moderne ontvanger kunt verwachten en de beste beeld en geluidskwaliteit. Ook kunt u bij ons natuurlijk accessoires zoals een extra of vervangende afstandsbediening bestellen van het merk Cobra.