Dreambox

Dreambox
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

DreamBox

Meer over Dreambox:

Dreambox is een bekend merk in west europa als het gaat om IPTV en TV Ontvangers. Dreambox ontvangers zijn zo goed bevallen, ze hebben zelfs nationaal als internationaal prijzen gewonnen. Dreambox werd oorspronkelijk gevestigd in Duitsland. De motivatie was hier om een kwalitatief het beste product mogelijk te maken met de snelste hardware. Dreambox heeft zich ondertussen gevestigd als een kwalitatief hoogstaand merk met de beste hardware voor maximale prestaties.
Dreambox wordt in west europa veel gebruikt om van normale TV’s een smart TV te maken. En om pakketten zoals FIlm1, Fox Sports, eredivisie voetbal, Ziggo Sport en diverse andere buitenlandse en binnenlandse pakketten te ontvangen. De ontvangers gebruiken in deze gevallen de internetconnectie om zo een IPTV signaal te decoderen. IPTV is de moderne variant op bijvoorbeeld TV kijken via schotel of kabel. De kwaliteit is altijd beter en meer betrouwbaar. Bovendien heeft IPTV ook multimedia opties omdat het hier eigenlijk om een internetverbinding gaat.

Het assortiment van Dreambox:

Dreambox meest bekendste ontvanger lijn is de DM series. Deze ontvangers hebben alles wat u van een IPTV ontvanger en kunnen zelfs gebruikt worden als satelliet of kabel ontvanger. Welke tuner er op het apparaat zit scheelt per model. Op het moment verkopen wij de Dreambox DM 525. Wij verkopen ook bijbehorende of vervangende accessoires voor Dreambox producten. De Dreambox DM 525 is uitgerust met de nieuwste generatie Broadcom chipset. Dit zorgt voor uiterst snelle kanaal sorteer en schakeltijden en zeer vlotte navigatie. Daarnaast heeft de Dreambox DM 525 een 2000 DMIPS processor en 512 MB RAM geheugen met ingebouwde smartcard lezer. Met deze ontvanger is geen media taak te zwaar.

Voordelen van Dreambox:

Dreambox heeft veel opties, de ontvangers hebben diverse in en uitgangen voor bijvoorbeeld HDMI, USB en Kaartsloten.
De Dreambox is na jarenlange innovatie uitgeroepen tot een van de beste IPTV ontvangers als het gaat om hardware en performance. Met Dreambox kiest u voor een betrouwbaar west-europees merk dat nog jaren mee zal gaan.
een ander voordeel van Dreambox is dat zij zenderpakketten leveren voor de ontvangers. Op de website van Dreambox vind u diverse abonnementen die speciaal compatibel zijn met Dreambox ontvangers. Door in combinatie met leveranciers van zenders ontvangers te ontwerpen heeft Dreambox een stapje voor als het gaat compatibiliteit.

Populaire ontvangers van Dreambox:

Door onverwacht succes is er op dit moment helaas geen enkele dreambox ontvanger meer te koop. Dit komt omdat de voorraad er sneller doorheen is gegaan dan wij voorheen hadden bedacht. Wij verwacht binnenkort onze voorraad weer aan te kunnen vullen.