Edision

Edision
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Edision

Meer over Edision:

Edision is zowel een leverancier als producent van TV-ontvangers en elektronica accessoires. Denk hierbij aan LNB’s, HDMI splitters en meetapparatuur. Edision is oorspronkelijk een Duits bedrijf dat is begonnen als multimedia en elektronica zaak in 2002. Het doel was toen om de productie en verkoop van satelliettelevisie systemen binnen Duitsland aan te vullen. Door de jaren heen is Edision steeds groter geworden. Sinds 2010 heeft Edision zijn eigen productielijn en distributiecentrum in Griekenland. Het bedrijf heeft deze stappen gemaakt om de groothandel van satellietsystemen van Europa op zich te nemen. Edision ontwerpt, produceert, levert en ondersteund een groot assortiment DVB-T/T2, DVB-S/S2, DVB-C en E2 Linux Edision ontvangers en overziet het productieproces van begin tot eind. De missie van Edision is om totaal onafhankelijk te zijn in het productieproces, en hoge kwaliteitsproducten te leveren tegen een redelijke prijs. Daarnaast is ongeëvenaarde customer service een belangrijk doel van het bedrijf.

Het assortiment van Edision:

Edision richt zich vooral op TV-ontvangers, satellietsystemen en de accessoires hier omheen. Edision verkoopt en ontwerpt ook andere elektronicaproducten. Op de site van Edision vindt u het volle assortiment waaronder gereedschap, switchers/splitters en camerasystemen. Uit alle leveranciers waarvan wij het plezier hebben om te kunnen verkopen heeft Edision het breedste assortiment. Dit is heel indrukwekkend gegeven dat zij het productieproces ook overzien voor de belangrijkste producten. De belangrijkste producten van Edision zijn de TV-Ontvangers omdat deze aan de basis staan van het succes van het bedrijf.

Voordelen van Edision:

Edision is van alle markten thuis, ze zijn zowel producent, leverancier en groothandelaar van hun eigen producten en populaire elektronicaproducten van andere bedrijven. Edision heeft sinds 2002 al ruim 15 jaar ervaring in de satelliet wereld en heeft door de jaren heen veel ervaring kunnen opdoen. Edision gelooft niet alleen in klantvriendelijkheid maar ook in integriteit in omgaan met klanten. Edision vindt het belangrijker om bestaande klanten tevreden te stellen dan nieuwe klanten behalen. Als u een product van Edision koopt ziet Edision het als een verplichting om u zo goed mogelijk van dienst te zijn zolang u klant blijft van het bedrijf. Edision is trots op de ervaring en kennis die ze door de jaren heen hebben opgebouwd en stelt deze voor elke klant tot zijn beschikking. Verder is het natuurlijk belangrijk dat alle producten up to date blijven met de nieuwste software en hardware. Edision vindt het belangrijk om altijd koploper te blijven op het gebied van de technologie die verwerkt is in de apparaten.

Populaire producten van Edision:

Ons assortiment van Edision is vooral gericht op TV-Ontvangers. Wij hebben diverse ontvangers met zowel dubbele als enkele tuners van dit merk. 

 Edision OS Mini DVB-S2
 Edision OS Mini DVB-S2 + DVB-T2/C (Ook verkrijgbaar met dubbel satelliet tuner).
 Edision Progressiv hybrid lite FullHD DVB-T2/C Terrestrial en Kabel ontvanger DV3 T2/C