Golden Media | Electro-Sat

Golden Media | Electro-Sat
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Golden Media

Meer over Golden Media:

Golden Media en Golden Interstar zijn twee merken die vaak apart worden gezien maar eigenlijk allebei onder het dak van Golden Media vallen. Golden Media is een van de langst lopende bedrijven binnen de satelliet wereld. Over tijd is Golden Media uitgegroeid tot een van de meest veelzijdige leveranciers die wij bij Electro-Sat hebben. Golden Media is een Duits bedrijf dat TV ontvangers en Satelliet accessoires levert aan Centraal-Europa en omgeving. Electro-Sat verkoop al jarenlang producten van Golden Media en heeft een goede ervaring met de service en levering van Golden Media.
Verder levert Golden Media alle denkbare accessoires tot en met LNB’s. Golden media is hét merk voor mensen die zoeken naar een  leverancier met enorm veel ervaring, service, keuze en klantvriendelijkheid.

Het assortiment van Golden Media:

Golden Media heeft een enorm assortiment aan producten. Golden Media staat het meest bekend om zijn Golden Interstar ontvangers series. Golden Interstar heeft zowel 4K als ultra HD ontvangers. Deze ontvangers kunnen met kabel (DVB-C), satelliet (DVB-S2) en/of terrestriale (DVB-T) tuners worden geleverd. Golden Media ontvangers draaien op Linux software en hebben multimedia opties zoals Youtube en Uitzending gemist. Golden Media levert ook Android ontvangers voor mensen die liever een Android besturingssysteem hebben. Golden Media heeft het grootste assortiment aan producten van al onze leveranciers. Naast Ontvangers levert Golden Media een enorm assortiment aan LNB’s aan Electro-Sat. Op deze manier kunt u uw hele Satellietsysteem opbouwen met exclusief Golden Media producten. Ook heeft Golden Media Sat Meters zoals de Multibox 2. Golden media levert verder ook kabels, Wifi adapters, DiSEqC motoren, USB sticks, afstandsbediening en multiswitch.

Voordelen van Golden Media:

Golden Media heeft het meeste ervaring van al onze leveranciers. Golden Media bestaat al sinds de vroege dagen van satelliet TV en heeft door de jaren heen veel kennis vergaard over alles omstreeks de term satelliet-TV.
Naast het meeste ervaring heeft Golden Media het grootste assortiment aan producten van al onze leveranciers. Golden Media specialiseert zich nog steeds op ontvangers, maar heeft dankzij jarenlange ervaring en groei het assortiment enorm kunnen uitbreiden. Golden Media heeft dus een allesomvattend assortiment dat het mogelijk maakt om uw volledige satellietsysteem aan te leggen met alleen Golden Media producten.
Daarnaast zijn producten door jarenlange innovatie ook enorm betrouwbaar. Wij als leverancier van Golden Media producten begrijpen waarom dit merk door de jaren heen zoveel succes heeft gehad. De producten hebben een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en hebben vrijwel nooit technische problemen. Ook heeft Golden Media een reparatie procedure die het mogelijk maakt om uw product kosteloos te laten repareren binnen de garantieperiode.

Populaire ontvangers van Golden Media:

Bij een assortiment met dit formaat is de keuze maken wellicht moeilijk. Natuurlijk hebben wij van Electro-Sat weer een samenstelling van producten gemaakt waar wij over de jaren extra tevreden mee zijn geweest. U heeft de keuze uit Android en Linux ontvangers met 4K beeldkwaliteit.

 Golden Interstar Hypro 4K UHD
 Golden Interstar Xpeed LX Class S2 Full HD DVB-S2 Linux ontvanger
 Golden Interstar Xpeed LX Class S2 Full HD DVB-C/T2 Linux ontvanger