Inverto | Electro-Sat

Inverto | Electro-Sat
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Inverto Black Ultra Quad LNB
  € 24,50
 2. Inverto Black Ultra Single LNB
  € 12,49
 3. Inverto Black Ultra Twin LNB
  € 19,99
 4. Inverto Multiconnect Set Black
  SALE!
  Inverto Multiconnect Set Black
  Normale prijs € 59,00 Aanbiedingsprijs € 9,99
 5. Inverto Multiconnect Twin 23mm LNB
  € 12,49
  Niet op voorraad
 6. Inverto Red Extend Quad LNB
  € 17,49
 7. Redline PRD44
  € 4,99
 8. Starter Kit voor meerdere Single of Duo LNB installaties
  SALE!
  Starter Kit voor meerdere Single of Duo LNB installaties
  Normale prijs € 10,99 Aanbiedingsprijs € 2,49
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Inverto

Meer over Inverto:

Inverto is gevestigd in 1991 in Luxemburg en is de belangrijkste leverancier ter wereld als het gaat om broadcast en receptie apparaten en onderdelen. Inverto is zo betrouwbaar dat het ondersteunt met onderdelen in officiële TV broadcast studios over de hele wereld. Research en development en software mogelijkheden zijn de grootste redenen dat Inverto zich heeft weten te vestigen als de marktleider in zijn industrie. Voorbeelden hiervan zijn Ka/Ku Co-locate LNBs, dCSS, SAT>IP (IP-LNB), multiscreen video streaming en WebRTC. Met al bijna 30 jaar ervaring heeft Inverto al miljoenen mensen voorzien van LNB’s, Schotels, dCSS multiswitches en accessoires. Daarnaast heeft het TV broadcast en internetproviders voorzien van de onderdelen die nodig zijn om hun diensten te kunnen verlenen. U kunt hier denken aan tier-1 DTH broadcast groepen als: Canal Digitaal, Polsat, Tata Sky, Airtel, Multichoice en Sky Brazil. Inverto heeft diepgaande kennis over zowel de hardware en software van antennes, LNB's, feed, RF, mix-signal designs, switching, tuning en demodulation producten.

Het assortiment van Inverto:

Electro-Sat verkoopt grotendeels LNB’s en schotel onderdelen van Inverto. En als jarenlange handelaar in de producten van Inverto, zijn wij zeer tevreden met de kwaliteit van deze producten. Daarnaast verkopen wij multiconnect sets en starter kits voor meerdere of Duo LNB installaties. Ook is Inverto vaak een onderdeel van schotel bundels aangezien zij in deze gevallen de LNB leveren. Bij Electro-Sat hebben wij zowel ontvangstkoppen, Monoblocks en LNB houders van Inverto.
LNB’s zijn verkrijgbaar als Single, Duo, Quad, Quattro en Octo versies.

Voordelen van Inverto:

Inverto heeft zijn marktaandeel veroverd door een meedogenloos research en development proces te combineren met betrouwbare producten en goede klantenservice. Met Inverto haalt u altijd een betrouwbare LNB in huis die het goed doet onder alle omstandigheden. Inverto word als een dusdanig betrouwbaar merk gezien dat het ondersteund in internationale TV uitzendingen en broadcast services. Dit betekend dat Inverto zowel klanten en zenders ondersteund in het uitzenden en ontvangen van TV signalen. Ook kunt u altijd rekenen op goede service van Inverto. U koopt een product altijd met tenminste 1 jaar garantie en levenslange ondersteuning als het gaat om advies. Ook is Inverto altijd te vinden op de belangrijkste broadcast technologie beurzen om hun nieuwe innovaties te delen met het publiek.

Populaire producten:

Wij staan achter alle producten van Inverto maar hebben vooral goede ervaringen met de LNB’s van Inverto. Het is zelden nodig maar Inverto besteed graag wat extra tijd aan klanten en leveranciers. Inverto heeft ook een juiste prijs kwaliteitsverhouding u betaald een vaste lage prijs voor een product dat u kunt gebruiken totdat u een andere satelliet systeem aanschaft. Hieronder vind u een lijst van de best verkochte LNB’s van Inverto bij Electro-Sat.

 Inverto Black Ultra Single LNB
 Inverto Black Ultra Twin LNB
 Inverto Black Ultra Quad LNB
 Inverto Monoblock Quad LNB 6° Astra 1 + Hotbird
 Inverto Twin Monoblock LNB 4.3° voor 80 cm schotel