Mut@nt | Electro-Sat

Mut@nt | Electro-Sat
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Mutant Viper Plus
    € 79,00 € 65,29
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mut@nt

Meer over Mutant:

Mutant is opgericht in januari in 2002 en is onderdeel van Euro Global Media in Enschede. Mutant heeft een uiteenlopend assortiment aan satelliet en kabelontvangers en ook van accessoires zoals schotels, lnb;s, extra en vervangende onderdelen en bevestigingsmaterialen. Daarnaast kunt u ook bij Mutant terecht voor beveiligingscamera’s en beveiligingssets en andere high-tech artikelen. Mutant Hecht veel waarde aan kwaliteit en het design van de producten. Om te laten zien hoe serieus Mutant hierover is biedt Mutant 2 jaar garantie op alle producten aan alle klanten. Hiernaast heeft Mutant ook uitstekende service en doet zijn eigen reparaties zelf. Mutant streeft ernaar om binnen 24 uur apparaten te repareren en terug te sturen per post naar de klant. Naast een groothandelaar is Euro Global Media ook een Reseller aan particulieren en reseller van producten van andere bedrijven.

Het assortiment van Mutant:

Electro-Sat levert helaas (nog) niet alle producten van Mutant. Maar heeft over de jaren al wel een redelijk assortiment van Mutant producten opgebouwd. Mutant levert ontvangers die geschikt zijn voor IPTV, kabel (DVB-C), satelliet (DVB-S2) en/of terrestriale (DVB-T) signalen. Ook kunt u kiezen uit 4K of Ultra HD kwaliteit. Met het enorme assortiment aan ontvangen bent u voor  schotels, LNB’s, Diseqc switches, multi switches, kabels en verdere accessoires ook aan het juiste adres. Ook heeft mutant genoeg opties voor het bevestigen van deze apparatuur met zijn LNB houders en Montage materiaal. Mutant heeft een allesomvattend assortiment zodat uw hele satelliet systeem in principe kan worden omgezet naar Mutant producten. Mutant heeft hetzelfde assortiment voor zowel groothandel als particuliere klanten. Tenslotte verkoopt Mutant ook upgrade accessoires zoals modules en abonnement kaarten.

Voordelen van Mutant:

Mutant is een Nederlands bedrijf gevestigd in Enschede. Dit maakt communicatie en leveringen gemakkelijker dan als het bedrijf in het buitenland zou zijn gevestigd. Mutant heeft al bijna 20 jaar ervaring in de Digitale TV / IPTV branche en probeert altijd goed op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in dit veld. Een ander voordeel van Mutant is de 2 jaar ervaring waar producten standaard mee worden geleverd. Tijdens deze tijd bent u gegarandeerd van een werkend product en zijn alle reparaties volledig gratis. Daarnaast heeft Mutant ook een groot assortiment aan producten waardoor de kans groot is dat het product wat precies bij u past geleverd kan worden. Een ander groot voordeel hiervan is dat u ook uw hele systeem van dezelfde leverancier kan aanleggen. Dit heeft als voordeel dat apparaten onderling beter compatibel zijn met elkaar, wat een kleinere kans geeft op hardware en software fouten.

Populaire producten van Mutant:

Mutant heeft een enorm aantal populaire producten. Helaas kunnen we ze u niet allemaal aanraden. Bekijk deze producten zelf op Electro-sat.nl. Op het moment is onze selectie van Mutant beperkt. Zoals de meeste resellers, wachten wij tot de nieuwe lijn van mutant producten uitkomt.