Merk Redline | Electro-Sat

Merk Redline | Electro-Sat
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Draaibaar - Redline TV muur beugel 22 tot 37 Inch klein
  SALE!
  Draaibaar - Redline TV muur beugel 22 tot 37 Inch klein
  Normale prijs € 29,99 Aanbiedingsprijs € 17,49
 2. Redline Bluetooth Speaker AJ-69
  € 15,00
 3. Redline Bluetooth Speaker LM808B
  € 25,00
 4. Redline Bluetooth Speaker XPS-26
  € 20,95
 5. Redline Coax Kabel RG6U 3-15 10m
  € 3,99
 6. Redline Coax Kabel RG6U 3-15 30m
  € 4,99
 7. Redline Coax Kabel RG6U 3-18 10m
  € 2,99
 8. Redline Coax Kabel RG6U 3-18 30m
  € 4,99
 9. Redline Coax Kabel RG6U 4-15 10m
  € 2,99
 10. Redline Coax Kabel RG6U 4-16 10m
  € 4,99
 11. Redline Coax Kabel RG6U 4-16 30m
  € 9,99
 12. Redline G140 HD Satelliet Ontvanger
  SALE!
  Redline G140 HD Satelliet Ontvanger
  Normale prijs € 39,00 Aanbiedingsprijs € 29,00
 13. Redline PRD44
  € 4,99
 14. Redline RL-S505 5-Port 10/100Mbps Desktop Switch
  SALE!
  Redline RL-S505 5-Port 10/100Mbps Desktop Switch
  Normale prijs € 12,50 Aanbiedingsprijs € 9,99
 15. Redline RL-SF808 8-Port 10/100Mbps Desktop Switch
  SALE!
  Redline RL-SF808 8-Port 10/100Mbps Desktop Switch
  Normale prijs € 17,50 Aanbiedingsprijs € 12,50
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Redline

Redline is al jaren een speler in de satelliet industrie en staat bekend om zijn uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en het enorme assortiment aan producten. Redline bestaat al tientallen jaren is uitgegroeid tot een van de grootste spelers in satelliet wereld. Het hoofdkantoor is gelokaliseerd in Istanboel en doet vooral Research and Development en klantenservice. De apparaten worden vervolgens geproduceerd in de fabriek in China. Redline produceert vooral voor de de markt in het midden oosten en Afrika, maar richt zich nu ook op de Europese markt. Intussen heeft Redline ook vestigingen in Dubai, Tunesië, Engeland, Duitsland, Nederland, België, Frankrijk en Scandinavië. Redline streeft ernaar om in de nabije toekomst een bekende naam te zijn in ieder huishouden. Zowel wij bij Electro-Sat als Redline vindt dat iedereen het verdient om op een slimme manier naar TV te kunnen kijken zonder limitaties. En hier zullen zowel Redline als Electro-Sat altijd naar toe blijven streven. En wij hopen u te kunnen overtuigen met uitstekende apparaten en perfecte service. Kies één maal voor Redline en u zult nooit meer  overstappen naar een andere ontvanger!

Een Redline Apparaat Kopen:

Electro-Sat is als enige een officiële dealer van Redline producten in de Benelux. Wij zijn er trots op dat wij als eerste deze bekende producten naar de Nederlandse markt kunnen halen. Geniet van de Media die u gewend bent op een betere manier met de Ontvangers van Redline. Redline produceert al tientallen jaren HD ontvangers. En heeft intussen enorm veel ervaring opgebouwd op het gebied van satelliet ontvangers en andere elektronica. U kunt het volledige assortiment aan ontvangers hier bekijken. Naast een groot aantal ontvangers heeft Redline ook een zeer divers assortiment aan producten. Redline produceert bijvoorbeeld ook routers, splitters, kabels en Wifi apparatuur zoals signaalversterkers. Het volledige assortiment aan producten, inclusief ontvangers kunt u hier vinden. Als u een Redline apparaat aanschaft, bent u verzekerd van levenslange customer service en tenminste een jaar garantie.

Camerabewaking:

Naast deze producten is Redline ook een belangrijke speler als het aankomt op beveiligingssystemen en camerabewaking. Bent u op zoek naar een complete camera bundel of wilt u uw huidige beveiligingssysteem uitbreiden overweeg dan de camerasystemen van Redline. Een volledige camera bundel wordt typisch geleverd met 4 camera’s, 2 traditionele bullet camera’s en 2 Dome camera’s. Daarnaast krijgt u hier ook een camera recorder bij zodat u altijd de beveiligingsbeelden kan opslaan en terugkijken op een later tijdstip  Let er wel op dat u hier nog een harddisk voor nodig heeft..U kunt met onze camera systemen ook de beelden op afstand bekijken via de app op uw telefoon. En zelfs een notificatie krijgen wanneer de camera’s iets ongewoons zien. Natuurlijk vallen alle Camera’s en Recorders ook apart aan te schaffen en kunt de bestaande bundels upgraden met extra camera’s die tevens verkrijgbaar zijn op onze site.

Klanttevredenheid:

Naast uitstekende producten is klanttevredenheid ook een prioriteit voor Redline. In het kort is het doel van Redline om goede betrouwbare producten af te leveren tegen competitieve prijzen met tijdige levering. Redline’s waardeert feedback, en raad u altijd aan een review of rating achter te laten van uw aangekochte product. Daarnaast innoveert Redline ook producten op basis van feedback van klanten. Zodat zij voor elke klant het perfecte product kunnen bieden. Als u een product bij Redline aanschaft, dan kunt u rekenen op goede service zolang u klant blijft van Redline. U kunt altijd contact opnemen met de  distributeurs van Redline als de producten niet goed werken. En met een garantieperiode van één jaar bent u verzekerd van een product dat goed werkt.

Voordelen van Redline:

Het grootste voordeel van Redline is zelf productie. Dit betekend dat Redline het productie proces overziet van begin tot eind Research en development wordt gedaan vanuit het hoofdkantoor in Istanboel. en het productieproces word vervolgens uitgevoerd in China. Vervolgens worden op basis van verkoopcijfers en beoordelingen van de klant de producten verbeterd en de volgende versie geïnnoveerd. Daarnaast is een groot voordeel van Redline de prijs kwaliteitsverhouding. Redline streeft ernaar om de competitie voor te zijn op zowel prijs als kwaliteit. Daarnaast heeft Redline ook een zeer breed assortiment aan producten zodat er voor iedere klant het juiste product gevonden kan worden.

Populaire Redline Producten:

Redline staat achter alle producten die ze produceren. Natuurlijk heeft elk merk koplopers en apparaten die beter verkopen dan andere apparaten. Redline heeft diverse 4K ontvangers voor onder de 100 euro per stuk. Terwijl u bij andere merken al snel rond de 200 euro kwijt bent voor soortgelijke kwalitatief waardige apparaten. Naast 4K beeld hebben deze apparaten ook nog diverse tuner-opties en multimedia mogelijkheden. Dit betekend dat u apps af kunt spelen via deze apparaten en daarmee onbeperkt toegang hebt tot een oneindig assortiment aan applicaties zoals Netflix, Youtube, Facebook en games. Natuurlijk kunt u ook live TV pauzeren, doorspoelen en opnemen mits u een harde schijf of opslagapparaat aansluit op uw ontvanger.