SAB | Electro-Sat

SAB | Electro-Sat
Geen producten gevonden voor deze selectie.

SAB

Meer over SAB Satellite:

SAB Satellite is onderdeel van de SAB groep. SAB Trading B.V. is gevestigd in Nederland in het jaar 2001. Sab Satellite is een internationale leverancier van Satelliet ontvangers, Satelliet schotels, installatie materiaal en accessoires, LNBs, kabels, multi switches, DiSEqC switches, motors en gerelateerde producten. In 2004 is SAB Satellite begonnen met zich vestigen in Turkije met als resultaat dat SAB in 2008 zijn eigen fabriek heeft geopend zodat nu ook eigen productie en R&D kan worden overzien.
Door te investeren in eigen faciliteiten is SAB sinds 2008 ertoe in staat om onder de naam “SAB” zijn eigen productgroepen op de markt te brengen. Door het productie systeem compleet te overzien heeft SAB zich gevestigd op zowel nationale als internationale markten. SAB satellite levert vooral producten aan West Europa, het Midden-Oosten en Afrika. SAB heeft een ervaren en getraind technisch ondersteuningsteam dat graag voor u klaar staat voor eventueel verdere vragen of assistentie.
SAB is sinds 2012 ook actief in de automotive industrie. SAB richt zich vooral op accessoires voor passagiers auto’s en lichte tot zware commerciële voertuigen. De bedrijfstak van SAB die zich richt op de automotive industrie is SAB Otomotiv.

Het assortiment van SAB:

SAB richt zich vooral op ontvangers en satellietschotels en systemen. Met bijna 20 jaar ervaring in de satelliet-industrie is het een vertrouwd merk in de Nederlandse satelliet wereld. SAB heeft een ontzettend uitgebreid assortiment aan producten. Allereerst heeft SAB zijn eigen lijn aan ontvangers die verkrijgbaar zijn op Electro-Sat. U kunt kiezen uit klassieke HD ontvangers of de 4K ontvangers van SAB. Deze ontvangers zijn geschikt als Satelliet, Kabel en IPTV ontvangers. Daarnaast heeft SAB ook een aantal satelliet meters die geschikt zijn om uw schotel af te stellen. Ten slotte heeft SAB satellite diverse andere accessoires zoals LNB's, afstandsbedieningen, DiSEqC switches, multi-switches en gerelateerde producten.

Voordelen van SAB:

SAB is van oorsprong een Nederlands bedrijf met bijna 20 jaar ervaring in de satelliet-industrie. Hiermee is SAB een bekende naam in de Nederlandse en Europese satellietmarkt. Het is altijd handig om uw apparaat te kopen bij een leverancier die direct bereikbaar is in hetzelfde land. Het is een voordeel bij bijvoorbeeld klantenservice, het opsturen van producten en de duur van de levering. Ook overziet SAB de hele productiefase van R&D tot en met productie en levering. Dit betekend dat er geen 3de partijen betrokken zijn bij de productie van SAB apparaten en SAB volledig de verantwoordelijkheid draagt voor de kwaliteit van de producten. Het hoofddoel van SAB is klantvriendelijkheid en goede klantenservice. SAB heeft geïnvesteerd in een enorm sterk ondersteunings en reparatie team zodat u als klant altijd gelijk en effectief kan worden geholpen.

Populaire producten van SAB:

Wij staan achter alle producten van SAB die wij leveren. Natuurlijk zijn er altijd producten wat populairder dan andere producten. Sab levert naast ontvangers natuurlijk ook andere producten. De onderstaande lijst heeft van elk type product een suggestie van ons bij Electro-Sat.

 SAB Omega Android 4K
 SAB Satellite Finder SF-505