Vu+| Electro-Sat

Vu+| Electro-Sat
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Afstandsbediening VU+ Ultimo 4K Bluetooth
  € 49,00 € 40,50
 2. Voeding Vu+ Zero 12V 2A Origineel
  € 29,95 € 24,75
 3. Vu+ Dual Band Wireless USB 2.0 Adapter 600mbps
  € 29,95 € 24,75
 4. Vu+ Duo 4K SE
  € 369,00 € 304,96
  Niet op voorraad
 5. Vu+ Duo 4K SE Bluetooth Edition
  € 419,00 € 346,28
 6. Vu+ Tuner FBC-C (version 2)
  € 89,00 € 73,55
 7. Vu+ Tuner FCB DVB-S2X (Version 2)
  € 89,00 € 73,55
 8. Vu+ Tuner Pluggable Dual DVB-S2
  € 79,00 € 65,29
 9. VU+ Uno 4K SE
  € 279,00 € 230,58
 10. VU+ USB Wifi 300Mbps
  € 24,99 € 24,99
 11. VU+ Vervangende Adapter 12V
  € 35,00 € 28,93
 12. VU+ Zero 4K DVB-C/T2
  € 189,00 € 156,20
 13. VU+ Zero 4K DVB-S2X
  € 189,00 € 156,20
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vu+

Meer over Vu+:

Vu+ is het meest vertrouwde digitale ontvanger merk dat op het moment op de markt is. Vu+ wordt uitgebracht door een moederbedrijf genaamd Ceru Co.ltd. Dit bedrijf is opgericht en gevestigd in Zuid Korea en is 10 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste namen op het gebied van TV ontvangers. Korea staat bekend als de koploper in moderne technologie. Zowel Samsung als LG kennen hier hun oorsprong en zijn intussen uitgegroeid tot de bekendste telefoonmerken van de wereld. Vu+ bewijst deze status van Zuid-korea door met de snelste meest moderne ontvangers ter wereld de markt te veroveren. Als u simpelweg op zoek bent naar het beste van TV ontvangers kijk dan niet verder dan dit merk.

Het assortiment van Vu+:

Vu+ verkoopt diverse ontvangers er heeft voor iedere consument een geschikt apparaat. Met apparaten zoals de Vu+ Uno, Vu+ Duo en VU+ Ultimo haalt u de snelste ontvangers met haarscherp beeld in huis. Ook hebben deze apparaten diverse upgrade opties die de apparaten nog completer maken. Bent u op zoek naar een 4K ontvanger van VU+ tegen een iets lagere prijs, bekijk dan de Vu+ Zero opties. Bent u op zoek naar een budget ontvanger? Dan kunt u bij Vu+ kiezen uit de Vu+ Zero HD apparaten of de Vu+ Turbo. Naast de beste ontvangers heeft Vu+ ook veel configuratie opties bij Vu+. U kunt het apparaat aanpassen naar wens door een andere of extra tuner in het apparaat te laten zetten. Of u nou Satelliet, Kabel of Terrestrial signaal wilt ontvangen, het kan allemaal met Vu+ apparaten. U kunt uw apparaat upgraden met een diverse selectie aan harde schijven zodat u programma’s op kunt nemen en later af kunt spelen. Ten slotte kunt er ook voor kiezen om alvast de software te laten installeren zodat u het apparaat thuis gelijk kunt gebruiken.

Voordelen van Vu+:

Vu+ is ongetwijfeld de marktleider als het gaat om technologie. Hierdoor bent u bij Vu+ altijd verzekerd van snelste ontvangers die er hedendaags op de markt zijn. Vu+ ontvangers zijn niet alleen de snelste ontvangers maar ook de meest betrouwbare ontvangers. Als dealer van diverse ontvangers en merken kunnen wij van Electro-Sat u ervan verzekeren dat Vu+ apparaten het minste problemen van al zijn concurrenten vertonen. De apparaten gaan tevens het langst mee en zolang u klant blijft, heeft u altijd toegang tot de beste ondersteuning en service. Zoals eerder benoemd is een ander voordeel natuurlijk ook de configuratie opties die u heeft bij Vu+. Vu+ is een van de enige merken die het mogelijk maakt om zowel uw tuner, harde schijf en software aan te passen zodat u een apparaat besteld dat precies voor uw behoeften is afgestemd. Daarnaast hebben de betere modellen van Vu+ ook een digitale display om de gebruikerservaring nog meer te verbeteren. ten slotte kunt u onderdelen zoals tuners, afstandsbedieningen, kabels en andere accessoires gewoon apart bestellen om zo uw apparaat op een later tijdstip alsnog te voorzien van een upgrade.

Populaire Apparaten van Vu+:

Wij staat achter alle apparaten van Vu+. Maar natuurlijk hebben wij en de klant zelfs bij een hoogstaand merk zoals Vu+ ontvangers onze favorieten. Wij hebben geprobeerd om voor iedere prijsklasse en bijpassend apparaat te vinden zodat met ieder budget er een keuze gemaakt kan worden.

 Vu+ Ultimo 4K
 Vu+ Uno 4K SE
 Vu+ Zero 4K DVB-S2X