Xsarius | Electro-Sat

Xsarius | Electro-Sat
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Afstandsbediening Xsarius voor PURE HD | HD SE | FUSION HD | HD SE
  SALE!
  Afstandsbediening Xsarius voor PURE HD | HD SE | FUSION HD | HD SE
  Normale prijs € 17,49 Aanbiedingsprijs € 12,49
 2. Afstandsbediening Xsarius Sniper
  € 12,99
 3. Xsarius Dual DVB-C Tuner
  € 49,95
 4. Xsarius Pure 4K UHD
  € 89,00
 5. Xsarius Satfinder
  € 12,49
 6. Xsarius Satmeter HD Easy pro Ultra
  € 99,00
 7. Xsarius Sniper 360 Wifi Edition
  € 79,95
  Niet op voorraad
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Xsarius

Meer over Xsarius:

Xsarius is een Nederlands merk opricht door Astrasat. Xsarius is samen met QSmarter uitgegroeid tot een van de grootste merken van Nederland. Xsarius maakt hoofdzakelijk ontvangers maar produceerd ook Satmeters, Afstandsbedieningen en andere electronica. 
Xsarius maakt hoofdzakelijk 4K ontvangers met multimedia mogelijkheden.4K (4096x4096) TV is de hoogst-mogelijke beeldscherm kwaliteit die op het moment beschikbaar is. 

Mogelijkheden van Xsarius:

Xsarius ontvangers hebben een Android besturingsprogramma. Android is hetzelfde besturingssysteem als veel mobiele telefoons. Android maakt het mogelijk om een onbeperkt aantal applicaties te downloaden via de Google Play Store. Entertainment applicaties zoals Youtube, Netflix of Social media applicaties zoals Facebook, Tiktok en veel meer. Essentieel maakt een Xsarius ontvanger van elke TV een smart TV met een onbeperkt aantal entertainment mogelijkheden. En dat allemaal via de afstandsbediening vanaf uw bank! Xsarius ontvangers werken op elke mogelijke TV (Nieuw of oud) met een HDMI aansluiting. Naast TV kijken kunt u ook de leukste games spelen, genieten van een Stream of even luisteren naar uw favoriete Radio-zender. Met een ontvanger van Xsarius hoeft u zich dus nooit meer te vervelen en heeft u een onbeperkt aantal mogelijkheden.

Naast deze mogelijkheden hebben apparaten van Xsarius ingebouwde WiFi, Opname mogelijkheden en een speciale interface.

Voordelen van Xsarius:

Met Xsarius bent u zeker van een kersvers merk gemotiveerd om alle klanten met een Xsarius ontvanger zo goed mogelijk te ondersteunen. Ook is het handig dat, in het zeldzame geval van reparatie de leverancier uit Nederland komt. Dit maakt alles een stuk makkelijker en sneller voor de klant en bedrijf.

Populaire producten van Xsarius:

De Xsarius Q2 Ontvanger (V2)
De Xsarius Avant 4K