Xtrend

Xtrend
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Xtrend

Meer over Xtrend:

Xtrend is naast VU+ een andere belangrijke opkomer in de satelliet wereld. Xtrend maakt IPTV en Schotelontvangers voor de europese markt. Electro-Sat heeft niet veel producten van Xtrend volgd het merk met aandacht. Xtrend levert ontvangers met verschillende tuner opties die er voor zorgen dat u alle benodigde signalen kan ontvangen.

Het assortiment van Xtrend:

Xtrend heeft een diverse selectie aan ontvangers maar de bekendste is de Xtrend ET series. De Xtrend ET-9500 is een complete TV ontvanger met DVB-S2, DVB-C of DVB-C/T/T2 hybrid. Deze ontvangers worden voorzien van OpenPLi. Het is ook mogelijk met een Xtrend om diverse internet diensten te gebruiken zoals Youtube, Nu nieuws, TomTom, Uitzending gemist, Twitter, Facebook of surf zelf. De ET series in de leidende serie van de ontvangers van Xtrend.
Xtrend levert ook losse tuners en afstandsbedieningen, wilt u dus een vervangend onderdeel of een extra tuner, dan kunt u ook bij Xtrend terecht.

Voordelen van Xtrend:

Xtrend is een bedrijf dat zich specialiseert in de ET series ontvangers. Het is een relatief nieuw bedrijf dat zich de laatste tijd heeft bewezen door een marktaandeel te veroveren met zijn ET ontvanger series. Xtrend levert goede ontvangers tegen een eerlijke prijs. En levert levenslange service zolang u in het bezit bent van een apparaat van Xtrend. Xtrend ontvangers zijn voordeliger dan  een groot deel van zijn concurrenten maar doet niet onder als het gaat om kwaliteit, hardware of software.
Xtrend heeft een minder veelzijdig aanbod aan ontvangers, wat wel betekend dat er veel meer aandacht wordt besteed aan de ET series.

Populaire ontvangers van Xtrend:

Zoals eerder aangegeven richt Xtrend zich vooral op de ET series ontvangers. Deze serie wordt elk jaar opnieuw ontworpen en door hetzelfde R&D process gehaald. Dit betekend dat de laatste serie ET ontvanger van Xtrend altijd is uitgerust met de nieuwste technologie.