Inverto Quad Monoblock 23mm LNB 4.3 voor 60cm

geen

Deze Quad LNB is geschikt voor Astra 19°E en Astra 23°E en high-performance, high-end product. Deze lnb heeft zeer goede eigenschappen, 0.2 dB ruis niveau - waterdichte afwerking - HDTV geschikt - Quad aansluiting voor ontvangst op 4 satelliet ontvangers of een Quad PVR. Past op elke schotelmet een lnb houder van 40mm. Features • Zeer lage ruis getal • DVB-S2 (HDTV) compliant • Low power gebruik • High Cross-Pole performance • Zeer hoge winst (gain)

€ 39,00
uitverkocht
SKU
7109615024685
Inverto

LNB is een afkorting voor Low Noise Block. Een LNB wordt ook wel ontvangstkop genoemd. De satellietschotel bundelt de radio signalen die uitgezonden worden door de satelliet. Het gebundelde signaal wordt geconcentreerd weerkaatst op de ontvangstkop. Uw schotel installatie dient hiervoor goed afgesteld te zijn. Het is aan te raden om dit door een professionele installateur te laten doen. Wanneer uw schotel installatie juist is afgesteld ontvangt de LNB het satelliet signaal van de satelliet waarop deze is afgesteld. De LNB convergeert het signaal waardoor uw digitale ontvanger beeld geeft.

Er zijn verschillende soorten ontvangstkoppen. Bij uw keuze voor een LNB is het belangrijk om te overwegen hoeveel en welke satellieten u wilt ontvangen. Ook is het belangrijk om vast te stellen op hoeveel ontvangers u de LNB wilt aansluiten.

Meer informatie
Merk Inverto
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Inverto Quad Monoblock 23mm LNB 4.3 voor 60cm
Uw waardering