Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 116

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 116

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ontvangers

Met een Digitale ontvanger van Electro-Sat kunt u IPTV ontvangen via uw internet connectie. Wij hebben ook ontvangers voor satellietsysytemen. Een nieuwe ontvanger kopen? Van digitale ontvangers tot satelliet ontvangers. Electro-sat is hét adres voor alle soorten ontvangers. Ook vindt u hier IPTV ontvangers in alle soorten en maten. 1080p Full hd beeldkwaliteit? Of bent u al klaar voor Ultra HD 4K? Ontdek de hoogste kwaliteit ontvangers van diverse merken zoals onder andere de bekende Vu+ en SAB. De Android boxen van Formuler zijn ook verkrijgbaar in onze webshop. Electro-sat heeft een ruime keuze aan ontvangers en accessoires. Een kleine ontvanger voor in de slaapkamer of een complete set voor op de camping? Of een high-end 4k ontvanger die past bij uw nieuwe televisie? Electro-sat helpt u verder.

IPTV_Banner

POPULAIRE LINKS:

 FULL HD ONTVANGER                          VU+ ONTVANGER
 
 4K ONTVANGER                                     FORMULER ONTVANGER
 
 ANDROID ONTVANGER                       TWEEDEHANDS ONTVANGER
 

WAT IS EEN HD ONTVANGER?

HD ontvangers worden hoofdzakelijk gebruikt om kabel en/of satelliet kanalen te ontvangen en te vertalen naar uw televisie. Digitale Ontvangers zijn daarom een goede optie als u graag TV kanalen van het buitenland wilt ontvangen in het binnenland of als u wilt genieten van IPTV (TV via het Internet). Tegenwoordig worden HD Ontvangers ook gebruikt als multimedia entertainment apparaat. Een goede moderne ontvanger heeft ook de optie om “live” TV terug te spoelen, pauzeren en door te spoelen. Ook kunt u programma’s opnemen door middel van een aangesloten of ingebouwde harde schijf. 

MULTIMEDIA MOGELIJKHEDEN:

Verder kunt u op alle Android ontvangers en veel andere ontvangers ook een onbeperkt assortiment aan apps downloaden. Op deze manier kunt u dus ook genieten van applicaties zoals Youtube, Netflix en Video on demand. Daarnaast kunt u natuurlijk ook gebruik maken van social media zoals Facebook en Twitter of gewoon de leukste games spelen. Met een moderne TV ontvanger hoeft u zich dus nooit te vervelen! 

EEN HD ONTVANGER KOPEN:

Met bijna 20 jaar ervaring in de satelliet business, heeft Electro-Sat een uitgebreid assortiment aan HD ontvangers opgebouwd. Om het overzichtelijk te houden kunt u kiezen uit diverse filteropties. Bij het selecteren van een ontvanger dient u vooral te filteren op opties die u van een ontvanger wilt. Dit zorgt ervoor dat u niet betaald voor opties die u achteraf toch niet gebruikt. Wilt u een HD Ontvanger of een 4K Ontvanger? De keus is aan u.

IPTV_Banner

POPULAIRE HD ONTVANGERS:

Wij staan achter alle ontvangers die wij verkopen op onze webshop. Natuurlijk zijn er altijd koplopers in term van snelheid en betrouwbaarheid. Hieronder vind u een zorgvuldig samengesteld lijstje van de meest populaire merken van Electro-Sat:

 VU PLUS ONTVANGERS                                  MAXYTEC ONTVANGERS                        CANAL DIGITAAL ONTVANGERS

 INFOMIR (MAG) ONTVANGERS                    COBRA ONTVANGERS                             FORMULER ONTVANGERS   

 REDLINE ONTVANGERS                                 ZGEMMA ONTVANGERS                         ARROX ONTVANGERS

.