Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. MAG 322/323 IPTV Set-Top box
  € 59,00
 2. MAG 322/323 W1 IPTV Set-Top box
  € 69,00
 3. MAG 324 HEVC Set-Top Box
  € 79,00
 4. MAG 324 HEVC Set-Top Box W2
  € 84,99
 5. MAG 351 / 352 ULTRA HD Set-Top box
  € 109,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ontvangers

Een nieuwe ontvanger kopen? Van digitale ontvangers tot satelliet ontvangers. Electro-sat is hét adres voor alle soorten ontvangers. Ook vindt u hier IPTV ontvangers in alle soorten en maten. 1080p Full hd beeldkwaliteit? Of bent u al klaar voor Ultra HD 4K? Ontdek de hoogste kwaliteit ontvangers van diverse merken zoals onder andere de bekende Dreambox, Vu+ of SAB. De Android boxen van Formuler zijn ook verkrijgbaar in onze webshop. Electro-sat heeft een ruime keuze aan ontvangers en accessoires. Een kleine ontvanger voor in de slaapkamer of een complete set voor op de camping? Of een high-end 4k ontvanger die past bij uw nieuwe televisie? Electro-sat helpt u verder.

Populaire links:

Een ontvanger kopen?

Electro-Sat is hét adres voor alle ontvangers. Digitale ontvangers, satelliet ontvangers, IPTV ontvangers, HD ontvangers, 4K ontvangers en veel meer. Electro-Sat biedt u een ruim assortiment met de hoogte kwaliteit ontvangers van diverse grote merken. Zoals onder andere Dreambox, Vu+, SAB en de MAG set-top boxen van Infomir. Electro-Sat heeft een ruime keuze aan ontvangers voor iedereen. Een kleine ontvanger voor onderweg? Of een high-end Ultra-HD ontvanger die geweldig aansluit bij uw nieuwe 4K televisie? Electro-Sat helpt u verder op weg. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Online ontvangers kopen bij Electro-Sat

Electro-Sat is specialist in alle ontvangers en expert op het gebied van schotels en satelliet. Electronica is onze passie en dit delen wij graag met onze klanten. Daarom bieden wij onze klanten altijd hoge kwaliteit. Op het gebied van producten, kennis en betrouwbaarheid. Bij ons kunt u altijd terecht met uw vragen over digitale televisie ontvangst en alles wat hierbij komt kijken. Wilt u een schotel kopen? Of stapt u over op een IPTV box? Op de online schotelshop van Electro-Sat bent u er zeker van dat u altijd slaagt.