IPTV ontvangers

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 52

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 7Line IPTV Box
  € 99,00
 2. ArroX ZX One 4K
  € 64,99
 3. Arrox Mini X IPTV Ontvanger
  € 59,00
 4. Arrox Premium 5G Plus 4K IPTV ontvanger
  € 109,00
 5. Blumenthal 100 OTT IPTV Set-Top box
  € 49,00
 6. Blumenthal 4k Ultra HD OTT Mediaplayer
  SALE!
  Blumenthal 4k Ultra HD OTT Mediaplayer
  Normale prijs € 69,00 Aanbiedingsprijs € 49,00
 7. Cobra One SE H.265
  € 59,00
 8. Cobra V5 4K TV Ontvanger
  € 89,00
 9. Formuler S Mini 4K UHD
  € 109,00
 10. Formuler Z+ 4K IPTV Ontvanger
  € 79,00
 11. Formuler Z7+ (Zwart)
  € 109,00
 12. Formuler Z7+ (Zwart) 5G
  € 119,00
 13. Formuler Z8 IPTV Ontvanger
  € 149,00
 14. Formuler Zx 5G
  € 109,00
 15. Formuler Zx Ontvanger
  € 99,00
 16. MAG 322/323 W1 IPTV Set-Top box
  € 69,00
 17. MAG 324 HEVC Set-Top Box
  € 79,00
 18. MAG 324 HEVC Set-Top Box W2
  € 84,99
 19. MAG 351 / 352 ULTRA HD Set-Top box
  SALE!
  MAG 351 / 352 ULTRA HD Set-Top box
  Normale prijs € 149,00 Aanbiedingsprijs € 119,99
  Niet op voorraad
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 52

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

IPTV ontvanger

Wat is IPTV?

Internet Protocol Television ofwel IPTV staat voor het ontvangen van uw TV signaal via een internet aansluiting. IPTV biedt veel voordelen tegenover traditionele methoden van TV kijken zoals kabel, radio en/of satelliet. Een breedband internet connectie worden gebruikt als medium voor IPTV. Dit is een efficiëntere manier van data overdragen vergeleken oudere manieren van TV kijken. Om gebruik te maken van IPTV dient u een bijpassend abonnement aan te schaffen. Dit kan via de meeste grote internet providers zoals Ziggo of Canal Digitaal. Wij bij Electro-Sat verkopen geen abonnementen, alleen de bijpassende ontvangers. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd langskomen bij onze winkel. 

WAAROM IS IPTV POPULAIR?

Er zijn veel voordelen van IPTV tegenover andere vormen van TV ontvangst. Een lijst van belangrijke en relevante voordelen van IPTV staan hieronder aangegeven:

- Op het moment is IPTV het meest effectief als gaat om TV signalen ontvangen. Door gebruik te maken van een internet connectie kan erg gemiddeld gezien een merkbaar hogere beeldkwaliteit gegarandeerd worden. Ook is dit signaal veel stabieleren dan andere vormen van TV kijken. Een IPTV provider streamed alleen het kanaal waar naar gekeken wordt, terwijl andere vormen van tv alle kanalen tegelijk ontvangen.

- IPTV stelt u ook in staat uw TV zender op te nemen via de TV ontvanger. U kunt een harde schijf of opslagapparaat aansluiten op de meeste IPTV ontvangers om zo het TV signaal op te nemen. U kunt deze video  later terugkijken vanuit een interactief menu.

- VOD ook wel Video on Demand genoemd is een catalogus aan video’s en TV programma’s die u wanneer u wilt kan bekijken. Elke gebruiker heeft een uitgebreide catalogus waaruit hij of zij kan kiezen. Er wordt Real Time Streaming Protocol gebruikt voor deze vorm van TV kijken.

- Daarnaast kunt u natuurlijk ook gewoon gebruik maken van alle live TV zenders. Gebruikers van IPTV kijken live TV met de minst mogelijke vertraging en op de hoogst mogelijke kwaliteit. Tot en met 4K beeldkwaliteit. Ook is dit live signaal stabieler en beter geschikt voor buitenlandse zenders.

- Ten slotte maakt u met IPTV veel meer mogelijk dan TV kijken. Door middel van de IPTV ontvanger maakt u een smart TV van uw bestaande TV. Met een goede IPTV Ontvanger kunt via de play store toegang krijgen tot een onbeperkt assortiment aan apps. U kunt dus genieten van Netflix, Youtube, Facebook en andere leuke apps rechtstreeks vanuit uw TV. Ook kunt u de leukste games spelen of gewoon het internet door browsen.

EEN IPTV ONTVANGER KOPEN:

Met bijna 20 jaar ervaring met satelliet en TV, heeft Electro-Sat een uitgebreid assortiment aan IPTV ontvangers opgebouwd. 
Om het overzichtelijk te houden kunt u kiezen uit diverse filteropties. Bij het selecteren van een ontvanger dient u vooral te filteren op opties die u van een ontvanger wilt hebben. Dit zorgt ervoor dat u niet betaald voor opties die u achteraf toch niet gebruikt. Wilt u een HD Ontvanger of een 4K Ontvanger? De keus is aan u. 

WAT KAN IK BEKIJKEN MET IPTV:

Met IPTV kunt alle zenders die via het internet te vinden zijn bekijken. Met alle zenders bedoelen wij ook echt alle zenders. Zelfs zenders die normaal een onderdeel zijn van betaalde pakketten zoals film1, kunnen bekeken worden via IPTV. Streaming services zoals Netflix, HBO en Hulu kunnen wel bekeken worden via IPTV ontvangers. Maar zoals normale klanten van deze services, zult u nog wel een abonnement moeten afsluiten voor deze services. U hoeft alleen een bijpassend abonnement te vinden voor de zenders die u graag wilt ontvangen. Deze abonnementen zijn te vinden bij diverse grote internet en TV providers als Canal Digitaal en Ziggo. Deze zenders worden gestreamd op de hoogst mogelijke beeldkwaliteit. De kwaliteit van IPTV is zelfs gelijk aan of beter dan de beeldkwaliteit van de zender zelf! Dit is mogelijk omdat internetverbindingen een stuk sneller zijn dan klassieke TV verbindingen. U kunt ook gebruik maken van gratis videodiensten zoals Youtube. Dit kan door middel van het downloaden van de app zoals u dat ook zou doen op uw telefoon. Alle IPTV ontvanger die op Android draaien hebben de mogelijkheid tot het downloaden van apps.  Natuurlijk is het ook mogelijk om van andere vormen van media te genieten met IPTV. U kunt bijvoorbeeld ook internet-content bekijken via Youtube of Netflix. Daarnaast kunt u het internet browsen via de bijbehorende apps zodat u bijvoorbeeld het nieuws of het weer kunt bekijken. Ten slotte is mogelijk letterlijk elke app te downloaden die ook op uw telefoon beschikbaar is. Dit betekend dat u zelf via deze ontvanger uw bankzaken kunt regelen, uw telefoon abonnement kunt inzien en veel meer.
Ook is een IPTV ontvanger uit te rusten met een controller zodat van het IPTV apparaat en ware console kan worden gemaakt. 
U kunt een onbeperkt assortiment aan games downloaden via de app store zodat u essentieel van uw IPTV ontvanger een volledig werkende game-console kunt maken. 

IPTV ABONNEMENTEN KOPEN:

Electro-Sat verkoopt geen IPTV abonnementen. Wij leveren exclusief de ontvangers die IPTV abonnementen kunnen afspelen.
Voor IPTV abonnementen raden wij aan om te informeren bij Canal Digitaal, Ziggo of andere grote providers die IPTV abonnementen verkopen. Als u niet precies weet welk abonnement het beste is voor u, helpen wij u daar graag bij! U kunt langskomen bij één van onze winkels voor een kopje koffie en meer informatie over IPTV abonnementen. Zoekt u liever zelf een bijpassend abonnement? Dan raden wij aan om via google een abonnement te zoeken dat bij u past. Hou wel goed in de gaten dat sommige leveranciers van IPTV abonnementen illegaal hun services aanbieden. Het is daarom niet aan te raden om met dit soort bedrijven zaken te doen. Hoofdzakelijk omdat het tegen de wet is, maar ook omdat deze bedrijven soms zonder aankondiging hun services stopzetten of uw geld accepteren zonder services te verlenen. Het is daarom aan te raden u goed te laten informeren over wat er mogelijk is met IPTV abonnementen, wat het ongeveer hoort te kosten en waar u ze het beste afsluit.