Listo Terminal Satellite HD - Met Kaart

Waardering:
100% of 100

De Listo Satellite Decoder SAT-152 bied hoge-defenitie receptie voor alle gebruikers. Deze set verbind met uw Sateliet-Schotel om optimaal gebruik te maken van alle beschikbare DDT programma's. En opent de mogelijkheden om u te abonneren op alle kanalen van CanalSat of Canal +, om nog meer televisiezenders te ontdekken.

 Simpel Tuner Type
 Registratie Functie
 Digitale display
 Opnemen via USB opslag
 Word geleverd met Smartcard€ 89,00
Op voorraad
SKU
7109611255724-1

Listo Teminal Satellite HD

De Listo Satelliet Decoder SAT-152 bied hoge-definitie receptie voor alle gebruikers. Verbind uw Satelliet schotel met deze Decoder om volop gebruik te maken van alle DDT programma's. Het is met deze box mogelijk om te verbinden en abonneren op alle kanalen van CanalSat of Canal+. 

De Listo Satelliet Decoder SAT-152 heeft een PVR-USB poort waarin u met een USB stick of harde-schijf alle gewenste programma's kunt opnemen. Op HD kwaliteit natuurlijk. U kunt ook Live TV op pauze zetten. Met deze box kunt u dus programma's opnemen, reclames van opgenomen programma's overslaan en instellen wat u op wilt nemen. Met deze ideale box mist u dus nooit meer uw favoriete TV show.

Er zijn ook nog een groot aantal alternatieve mogelijkheden. Zoals teletekst ondertiteling of een kinderslot voor bepaalde zenders zodat u bepaalt waar u kinderen naar kunnen kijken. De SAT-152 beschikt ook over de mogelijkheden om de box automatisch uit te zetten op een door u bepaalt tijdstip. Of om de box aan te zetten op een geprogrammeerd tijdstip. 

De De Listo Satelliet Decoder SAT-152 heeft een breed assortiment aan aansluitingen. Er zit zowel een HDMI, SCART en meerdere USB poorten op voor een gemakkelijke installatie op video apparaten. Er zit bovendien een afstand-bediening bij daarom is de De Listo Satelliet Decoder SAT-152 makkelijk te beheren vanaf uw bank. En kunt u vanaf uw bank vol gebruik maken van alle mogelijkheden en televisie programma's!

Listo_Banner2

Inhoud:

 1x Afstands Bediening
 2x AAA Batterij
 1x Handleiding
 1x Stroomkabel met Adapter
 1x LISTO Satellite Decoder SAT-152 HD TNTSAT

Meer informatie
Merk Listo
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Listo Terminal Satellite HD - Met Kaart
Uw waardering