Mediaspelers

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. MAG 322/323 IPTV Set-Top box
  € 69,00
 2. MAG 324 HEVC Set-Top Box
  € 78,00
 3. MAG 420 4K UHD Set-Top box W1
  € 79,00
 4. MAG 424 IPTV Set Top Box
  € 77,50
 5. MAG 424 W3 IPTV Set Top Box
  € 86,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mediaspelers 

Electro-sat heeft een breed en veelzijdig aanbod aan geweldige mediaspelersdie het mogelijk maken om via internet televisie te kijken en diverse bestandsformaten af te spelen. De collectie loopt uiteen van IPTV-ontvangers tot Android-kastjes en Netflix-boxen. De compacte en innovatieve ontvangers maken van elke televisie een moderne smart-tv. U heeft de beschikking over handige apps als YouTube, Netflix en Spotify en u geniet eindeloos van de laatste films, series, documentaires en online filmpjes. 

U vindt in het aanbod mediaspelersvan alle populaire merken, van ATN, Formuler, Golden Media, Infomir en Maxytec tot Red 360, Redline, Sourcebox en Wetek. Mediaspelers met single tuner of twin tuner en met een 1080p Full HD of 4K Ultra HD beeldkwaliteit. Naast de IPTV-ontvangers zijn er ook Set-Top-Boxen met DVB-S of DVB-S2 ontvangst en een Android of Linux besturingssysteem.

De verschillende mediaspelers hebben een goede stabiliteit, beeldkwaliteit en snelheid. Infomir is bekend om zijn iconische MAG-boxen, terwijl Formuler bekendstaat om zijn My TV Online app. Maxytec heeft met zijn app My TV dezelfde interface als MAG en Redline is populair om het brede FTA-aanbod aan zenders. Electro-sat heeft mediaspelers naar elke wens, voor elke gebruiker en liefhebber van media-entertainment.

Populaire links: