Xsarius Sniper HD H.265

Waardering:
90% of 100

De Xsarius Sniper HD H.265 is een uiterst compacte en krachtige Set-Top Box die onzichtbaar en stil zijn werk doet. Deze TV ontvanger speelt beelden af op vol HD kwaliteit. De decoder heeft ee dubbele satelliet tuner en is geschikt voor IPTV. Ook kunt u opnemen en pauzeren als u een externe hardeschijf op dit apparaat aansluit. Tevens heeft u toegang to het internet en diverse multimedia mogelheden zoals youtube en andere apps.

 Full HD beeldkwaliteit
 Dolby Digital geluidskwaliteit
 DVB-S/S2 (satelliet ontvangst)

€ 79,00
Op voorraad
SKU
7109613756731

Xsarius Sniper HD H.265 satelliet ontvanger:

De Xsarius Sniper HD H.265 is een HD satelliet ontvanger met o.a. Fastscan voor M7, auto DiSEqC en multi cardreader, (géén CI slot aanwezig).

HD IPTV/OTT Set-Top Box:

Met de Xsarius Sniper HD H.265 kunt u digitale tv-zenders afspelen in hoge kwaliteit, streaming video bekijken en gebruik maken van video-on-demand. De Xsarius Sniper HD H.265 is uitermate geschikt voor IPTV en OTT services zoals YouTube TV, Open Stalker, Open XStreamer en is WiFi ready (WiFi USB stick niet bijgeleverd).

Sniper_Banner

Hoge beeldkwaliteit:

De Xsarius Sniper HD H.265 is uitgerust met één van de meest moderne chipsets. De Sniper H.265 beschikt over 265MB DDR3 RAM en 128MB Flash geheugen. Daarbij levert de Xsarius Sniper HD H.265 uitzonderlijk goede beeld en audio prestaties en is geschikt voor de nieuwste H.265/HEVC audio- en videoformaten. Hierdoor gaat de Xsarius Sniper HD H.265 zeer goed en efficiënt om met hoge resolutie video.

Hoge geluidskwaliteit:

De HDMI 1.4 aansluiting biedt mogelijkheid aan met Dolby Digital (AC-3) als hoogste geluidskwaliteit. De audio uitgang S/PDIF (optische) maakt het aansluiten van een home cinema set mogelijk met Dolby Digital Plus (DD+) als hoogste geluidskwaliteit.

Opname mogelijkheden:

De Xsarius Sniper HD H.265 heeft de mogelijkheid tot aansluiting van een externe USB HDD. Hiermee heeft u alle vrijheid om uw gewenste kanaal te kijken (met mogelijkheid pauzeren) en tegelijkertijd één andere kanaal op te nemen (binnen dezelfde transponder netwerk).

Uitgebreid scala aan functies:

De Xsarius Sniper HD H.265 is eenvoudig in gebruik en biedt een uitgebreide hoeveelheid functies. Dankzij de 1-2-3 wizard is uw ontvanger in slechts 3 stappen gereed voor gebruik. Verder beschikt de Xsarius Sniper HD H.265 over functies zoals de Elektronische Programma gids, Teletekst, ouderlijk toezicht, Favorieten-lijsten, Webbrowser, Multimedia toepassingen, apps en nog veel meer mogelijkheden.

Energie zuinig:

De Xsarius Sniper HD H.265 is energiezuinig. De ontvanger gebruikt in real stand-by modus minder dan 0,5W stroom en draagt hierdoor mede bij aan het verminderen van CO2 uitstoot.

Infrarood oog:

Hoewel de Xsarius Sniper HD H.265 over een prachtig design beschikt, kunt u ervoor kiezen om met het meegeleverde infrarood oog de ontvanger volledig weg te werken.

Software updates:

De software kan via het internet of USB aansluiting geüpdate worden.

DVB Tuner configuratie:

1X DVB-S/DVB-S2

Belangrijkste kenmerken:

 Full HD H.265 DVB-S2 tuner
 IPTV OTT - 600 Mhz
 PVR Ready
 Auto Fastscan HD M7
 128MB Flash / 265BM DDR3 RAM geheugen
 2x USB 2.0 poorten
 12 / 230 volt aansluiting
 Netwerk aansluiting
 DISEqC 1.0, 1.1, 1.2 en 1.3(USALS)
 Minder dan 1 sec schakeltijd
 S/PDIF voor digitale audio
 Geschikt voor H.265/HEVC
 Open stalker
 Open Xstreamer
 Energie zuinig
 Zeer veel multimedia mogelijkheden
 Volledig weg te werken met infrarood oog

Tv_shows

Inhoud:

 1x Xsarius Sniper HD H.265
 1x Stroom Adapter
 1x HDMI Kabel
 1x Ontvanger Oog
 1x Handleiding
 1x Afstandsbediening

Meer informatie
Tuner filterSingle Tuner
MerkXsarius
Beeldkwaliteit1080p Full HD
Besturing SysteemAndroid
Interne kaartlezerNee
CI ModuleGeen
Ontvanger typeDVB-S, DVB-S2, IPTV
OpnamesPVR
Video outHDMI
Aansluiting (Audio)Audio (3,5mm), Audio Optical (S/PDIF)
Aansluiting (USB)USB 2.0
AansluitingInternet 100 Mbps
FunctiesTimeshift
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xsarius Sniper HD H.265
Uw waardering