Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. ATN Silver Smart TV BOX (Tweedehands)
  SALE!
  ATN Silver Smart TV BOX (Tweedehands)
  Normale prijs € 239,00 Aanbiedingsprijs € 150,00
 2. Formuler S mini (Tweedehands)
  € 49,00
 3. Maxytec 5G PLUS (Tweedehands)
  € 59,00
 4. Maxytec i100s (Tweedehands)
  SALE!
  Maxytec i100s (Tweedehands)
  Normale prijs € 59,00 Aanbiedingsprijs € 29,00
 5. Redline TS 8000 (Tweedehands)
  SALE!
  Redline TS 8000 (Tweedehands)
  Normale prijs € 99,00 Aanbiedingsprijs € 59,00
 6. Redline TS300 HD PLUS (Tweedehands)
  SALE!
  Redline TS300 HD PLUS (Tweedehands)
  Normale prijs € 75,00 Aanbiedingsprijs € 30,00
 7. Smart TX 3 Mini (Tweedehands)
  SALE!
  Smart TX 3 Mini (Tweedehands)
  Normale prijs € 75,00 Aanbiedingsprijs € 50,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Outlet_Banner

DIVERSE GEBRUIKTE ONTVANGERS MET KORTINGEN TOT 70%

Nu keuze uit meerdere HD en SD ontvangers. Deze gebruikte HD en SD ontvangers met of zonder doos gaan met zeer hoge kortingen de deur uit. Voor al deze artikelen geldt: OP = OP uiteraard zijn wij altijd telefonisch bereikbaar voor al u vragen en of bestellingen. 

Een Outlet Ontvanger kopen:

Welkom in onze outlet! Op deze plek kunt u met flinke korting een tweedehands TV ontvanger kopen. Alle ontvangers zijn getest een in werkende staat. Er is ook aangegeven bij de productbeschrijving waarom desbetreffende ontvanger met korting word verkocht. Van sommige ontvangers zijn meerdere exemplaren beschikbaar maar over het algemeen geldt: OP = OP. Er hoeft niet per se wat mis te zijn met de ontvanger  als de ontvanger in de outlet wordt verkocht. Er zijn diverse redenen voor de keuze om een ontvanger te verkopen in de outlet. Denk bijvoorbeeld aan showmodellen of series van ontvangers die niet langer ingekocht worden.

Verkoop voorwaarden:

Alle ontvangers op deze outlet zijn in een werkende staat maar zijn helaas niet meer als nieuw te verkopen. Er kunnen diverse redenen zijn dat deze ontvangers terecht zijn gekomen op de outlet de voornaamste redenen zijn als volgt:

- Het product heeft lichte schade op de verpakking of aan de behuizing. Met lichte schade worden hier krasjes of scheurtjes bedoeld die significant genoeg zijn dat het product helaas niet meer als nieuw verkocht kan worden. Het betreft hier veelal producten die retour zijn aangekomen bij ons die verder in goede staat zijn.
- Het product mist accessoires. Soms worden producten helaas incompleet geleverd en/of geretourneerd bij ons. Daarbovenop gaat er wel eens wat mis tussen 3 winkels, een groothandel en onze webshops en raken er helaas wel eens dingen kwijt. In deze gevallen zetten wij het product te koop op de outlet.
- Het product of de productlijn wordt niet meer doorgezet. Doordat de markt van HD ontvangers zo snel innoveert, worden sommige producten en productlijnen vervangen door nieuwere versies. De producten die overblijven en niet meer worden ingekocht verkopen wij voor een kleinere prijs in onze outlet.

Wij baseren vervolgens de prijs van het product op basis van de bovengenoemde redenen. Veel producten hebben kortingen van 35 tot 50%.
Bij producten waar een onderdeel ontbreekt, denk hierbij aan een afstandsbediening of verpakking, kunnen kortingen oplopen tot wel 70%.

Garantie:

De producten werken allemaal naar toebehoren en zijn ook uitgebreid getest. Wij leveren helaas geen garantie op de producten die wij aanbieden op de outlet. Aangezien het hier om tweedehands en soms gebruikte producten gaat. Wij leveren wel de service die u van ons gewend bent. Dit betekend dat u het product kan opsturen voor reparatie of ons kan bellen voor advies.