Over ons

Met zoveel keuze kan het soms lastig zijn om de juiste aankoop te doen. Wij streven ernaar om al onze klanten te helpen met het vinden van de juiste producten. Dit doen wij door het bieden van excellente service en het delen van onze ervaring en kennis op het gebied van satelliet ontvangers, set-top boxen en electronica. Electro-sat bestaat al meer dan 20 jaar en is begonnen als kleine verkoper van een aantal producten en nu uitgegroeid tot een grote naam in de satelliet wereld met een webshop, winkel en een breed assortiment. Wij hechten zeer veel waarden aan kwaliteit, productkennis, service en betrouwbaarheid. En dit laten wij graag zien.

Buiten onze webshop kunt u ons vinden  in Almere. Wij vinden het belangrijk dat u als klant ook een aanspreekpunt heeft in de echte wereld en dat wij een praatje kunnen maken en een kop koffie kunnen aanbieden aan onze klanten.

Heeft u vragen, opmerkingen, tips of wilt u gewoon even een praatje maken? Kom langs of neem gerust contact met ons op. Bij ons bent u altijd welkom!

- Team Electro-sat

Electro-sat weetjes

  • Opgericht in het jaar 2000.
  • Al meer dan 30.000 tevreden klanten.
  • Vestigingen in Nederland en België.
  • Trotse eigenaar van het webshop keurmerk
  • Een score van 9/10 op Trustpilot!