QSmarter Play

Waardering:
90% of 100

De QSmarter Play is één van de nieuwste ontvangers van QSmarter. Deze ontvanger kan media en IPTV afspelen op 4K Beeldkwaliteit tegen 30 FPS. De ontvanger heeft een Android 7.1 besturingssysteem en heeft daarmee toegang tot een oneindig aantal applicaties. Denk bijvoorbeeld aan: Youtube, Skype, Twitch, Netflix en alle applicaties die u zich maar kan voorstellen. Natuurlijk heeft deze set-top box ook mogelijkheden tot opnemen. Dit kan Via WebTV, VOD, LiveTV applicaties en USB opslag. Ten slotte de hardware dat dit apparaat ter beschikking heeft is 2 GB RAM, 8 GB Flash, een Quad Core ARM Cortex-A53 CPU en een Penta Core GPU. Met deze hardware statistieken is geen applicatie of opdracht te zwaar voor deze ontvanger. Verbeter uw kijkervaring met QSmarter!

€ 89,00
Op voorraad
SKU
QSmarter Play
QSmarter | Electro-Sat

QSmarter Play 

De QSmarter Play is een bekend IPTV bij onze klanten vanwege het feit dat deze IPTV Box een Android 7.1 besturingssysteem heeft waardoor je talloze applicaties kan downloaden zoals: Youtube, Disney Plus en Netflix etc. De QSmarter Play ondersteunt ook 4K beeldkwaliteit en heeft een hoge snelheid aan internet en selectie.

Dit komt door de 2.4G WiFi en 2 GB RAM dat deze product ter beschikking heeft. De QSmarter Play heeft ook een funcie genaamd Programma's terugkijken als u dan uw favoriete show vandaag hebt gemist, dan kunt u het vandaag nog kijken. Ook is er een Quad Core processor die ervoor zorgt dat het systeem zonder vertraging werkt, zo zorgen wij ervoor dat u een heel fijn ervaring met onze producten beleefd.

Specificaties:

 Apparaat: QSmarter Play
 Applicaties: Youtube, Skype, Netflix, Facebook, Online movies en andere applicaties.
 Video en Audio: 4K@30 FPS, H.265, AVI, H.264, VC-1, MPEG-2, MPEG-4, DIVD/DIVX
 Opslag: 2 Hoge snelheid USB 2.0 ports, ondersteund U Disk en USB HDD
 WebTV, VOD en Live TV
 Besturingssysteem: Android 7.1
 CPU: Quad Core ARM Cortex-A53
 GPU: Penta Core Mali-450 750 MH
 ROM: 8 GB
 RAM: 2 GB
 WiFi: 802.1.1. b/g/n 802.1.1. b/g/n
✓ Processor: Quad Core
 Merk: Q-Smarter
 Video Input: HDMI
 Audio Input: S/PDIF, Coaxial (Optical)
 Max. Resolution: 4K

Inhoud:

 1x QSmarter Play IPTV Ontvanger
 1x Afstandsbediening
 2x AAA Batterij
 1x Stroom Adapter
 1x Ontvanger Oog
 1x HDMI Kabel
✓ 1x Instructies

Meer informatie
Merk QSmarter
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:QSmarter Play
Uw waardering