Royal Swiss Gehaktmolen (tweedehands)

Deze gehaktmolen van het merk Royal Swiss is gemaakt om vlees te verwerken in gehakt. Het apparaat is gemaakt van roestvrij staal en word bedient met een mechanische schakelaar. Deze gehaktmolen word geleverd met 3 Roesvrij stalen vormen op verschillende diktes gehakt te maken. Het apparaat heeft ook een opbergvlak voor verschillende meegeleverde vormen. Verder heeft dit apparaat rubberen voetjes die zorgen dat het sterk staat. Het apparaat maakt wel veel lawaai op hogere standen, maar dat is logisch voor een productiemachine. 

Let op: Dit apparaat is tweede hands, nooit gebruikt maar wel geretoureerd.


 1200 Watt
 Omdraai/reverse functie
 220-240V 50/60 Hz

€ 39,00
Niet op voorraad
SKU
7109616483726

Royal Swiss Gehaktmolen

Deze gehaktmolen van het merk Royal Swiss is gemaakt om vlees te verwerken in gehakt. Het apparaat is gemaakt van roestvrij staal en word bedient met een mechanische schakelaar. Deze gehaktmolen word geleverd met 3 Roesvrij stalen vormen op verschillende diktes gehakt te maken. Het apparaat heeft ook een opbergvlak voor verschillende meegeleverde vormen. 

Verder heeft dit apparaat rubberen voetjes die zorgen dat het sterk staat. Het apparaat maakt wel veel lawaai op hogere standen, maar dat is logisch voor een productiemachine.

Inhoud:


1x Royal Swiss Gehaktmolen
3x Roesvrij stalen gehaktvormen
1x Gebak vormpjes


Let op: Dit apparaat is tweede hands, nooit gebruikt maar wel geretourneerd.

Meer informatie
MerkRoyal Swiss
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Royal Swiss Gehaktmolen (tweedehands)
Uw waardering