Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 84

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bundel Camping CanalDigitaal HD
  € 179,00
 2. Bundel CanalDigitaal - 65 centimeter
  € 169,00
 3. Bundel CanalDigitaal - 80 centimeter
  € 189,00
 4. Bundel Free-to-Air HD Campingset
  SALE!
  Bundel Free-to-Air HD Campingset
  Normale prijs € 129,00 Aanbiedingsprijs € 79,00
 5. Bundel Satelliet Compleet
  € 109,99
 6. Bundel Schotel 65 centimeter
  € 79,00
 7. Bundel Schotel 80 centimeter
  € 89,00
 8. Camping statief
  SALE!
  Camping statief
  Normale prijs € 29,95 Aanbiedingsprijs € 25,00
 9. Campingschotel in koffer
  SALE!
  Campingschotel in koffer
  Normale prijs € 29,00 Aanbiedingsprijs € 19,00
 10. CanalDigitaal Duo Quad LNB
  SALE!
  CanalDigitaal Duo Quad LNB
  Normale prijs € 49,00 Aanbiedingsprijs € 39,00
 11. Golden Media Quattro GM-204 LNB
  € 9,99
 12. Golden Media Single LNB 201S+
  € 8,99
 13. Golden Media Twin 202+ LNB
  € 9,99
 14. Golden Media Twin Monoblock 206+ LNB
  € 29,00
 15. Golden Media Universal Octo LNB
  € 69,95
 16. Inverto Black Ultra Quad LNB
  € 24,50
 17. Inverto Black Ultra Single LNB
  € 12,49
 18. Inverto Black Ultra Twin LNB
  € 19,99
 19. Inverto Multiconnect Set Black
  SALE!
  Inverto Multiconnect Set Black
  Normale prijs € 59,00 Aanbiedingsprijs € 49,00
 20. Inverto Multiconnect Twin 23mm LNB
  € 12,49
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 84

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Schotels

Een schotelantenne of satellietschotel gebruikt u om satelliettelevisie te bekijken en internet via de satelliet te ontvangen. Electro-sat verrast u met een mooi aanbod voordelig geprijsde schotels van een bekend merk als Triax of van ons eigen kwalitatief uitstekende huismerk. Met een satellietschotel heeft u thuis of op vakantie een enorme keuzevrijheid in internationale tv- en radiozenders, waarvan vele in Ultra HD. Het ongecodeerde aanbod kan worden gecombineerd met een abonnement op een tv-dienst.

Electro-sat heeft verschillende klassieke, ronde offset schotels om waar dan ook naar uw favoriete tv-programma’s te kijken. Wij hebben schotels van 64 tot 110 cm op voorraad, waarbij u kunt rekenen op een tv-signaal via de satelliet van hoge kwaliteit. Als u geen ruimte voor een schotel heeft of deze niet opvallend wil plaatsen, kunt u gaan voor een compacte, onopvallende vlakantenne. U kunt deze zo in de auto, caravan of camper meenemen op vakantie. Een terrestrische antennes is een andere optie.

Electro-sat biedt ook complete sets aan van merken als Megasat, Redline, Canaldigitaal en het huismerk, bestaande uit een schotel, satellietontvanger, LNB, kabels en accessoires en soms een handige satfinder. Wij maken het u gemakkelijk. U bent gelijk klaar voor tv kijken, radio luisteren of internetten.

Populaire links:

Schotel kopen

Een schotel kopen om TV te kijken en benieuwd hoe u de beste keuze kunt maken? We maken het u online graag gemakkelijk. We zorgen als online schotelshop voor een uitgebreid assortiment, dat we combineren met de laagste prijzen in Europa. We voeren het Webshop Keurmerk en bedienden meer dan 20.000 tevreden klanten, waardoor u kunt rekenen op een betrouwbaar assortiment met goedkope schotels of complete schotel sets van topmerken. Blader er op uw gemak doorheen of neem contact met ons op voor meer informatie, dan helpen we u graag op weg.

Schotel van topmerken

Een schotel kopen en benieuwd hoe u eenvoudig kiest voor de best mogelijke kwaliteit? U vindt bij ons de schotels en sets van bijvoorbeeld Triax en Wavefrontier. Het zijn net als Technisat en Selfsat merken die bekend staan om de uitstekende kwaliteit van de verschillende onderdelen. Het zijn hoogwaardige schotels en sets, goed geschikt om het TV-signaal van de satelliet op te vangen en in hoge kwaliteit van de beelden te genieten. Bovendien bent u bij ons aan het juiste adres om een schotel te kopen van ons huismerk. We bieden daarmee nog scherpere prijzen, terwijl u nog steeds kunt rekenen op zeer hoge kwaliteit.

Online schotel kopen

U kunt eenvoudig online een schotel kopen, we maken het u graag gemakkelijk. Het is voldoende om de verschillende modellen met elkaar te vergelijken en daar bijvoorbeeld ook de satelliet ontvanger bij te kiezen. Op die manier kunt u de complete set samenstellen, waarmee u TV kunt gaan kijken in zeer hoge kwaliteit. We presenteren u online de specificaties en de voordelen daarvan, zodat u een goed beeld krijgt van wat er mogelijk is. Ook voor schotel gerelateerde onderdelen kunt u terecht in onze webshop. Zoals bijvoorbeeld motoren en positioners.