Sat Meters

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Amiko XFinder 3 HD Proffesional
  € 339,00 € 280,17
 2. HD-Line HD-7090S+ Satfinder
  € 259,99 € 214,87
 3. Megasat Satfinder SF-200
  € 15,00 € 12,40
 4. Xsarius Satfinder
  € 12,49 € 10,32
 5. Xsarius Satmeter HD Easy
  € 99,00 € 81,82
  Niet op voorraad
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Meet apparatuur:

Met een satfinder ofwel digitale satellietmeter vindt u snel het beste signaal voor uw satellietontvanger. Electro-sat heeft een ruime keuze aan kwalitatief uitstekende en betaalbare meetapparatuur, waarmee uw schotel de satelliet vindt en u ongestoord televisie kunt kijken. U vindt satfinders van de bekende merken, zoals Golden Media, HD Line, Megasat, Sab en Satlink. Afhankelijk van het type en de prijs, is er meetapparatuur voor de hobbyist en de professional die graag een high-end signaalmeter wil.

Er is meetapparatuur voor de satelliet, waarbij u via een eenvoudig menu en lcd-scherm de antenne richt voor het beste signaal. Bovendien kunt op het scherm de kwaliteit van het beeld en geluid bekijken. Er zijn satfinders die een licht- en geluidsignaal afgeven bij het richten van de schotel en waarbij de meter dankzij achtergrondverlichting ook in het donker is af te lezen.

U ontdekt in de brede collectie supervoordelige satellietzoekers met wijzerindicatie of met ingebouwd kompas en multiboxen met high-end combimeetapparatuur, waarbij de signaalsterkte en kwaliteit als numerieke waardes en grafieken worden getoond. Sommige modellen hebben een transportkoffer met kabels en accessoires, een oplader voor in de auto of siliconen beschermhoes. Stel eenvoudig uw schotel af en selecteer een van de voordelige satellietvinders bij Electro-sat.

Populaire links:

 SAB
 Schotels
 Ontvangers
 Outlet

Op zoek naar meet apparatuur? Vindt gemakkelijk het juiste signaal voor uw satelliet ontvanger met meet apparatuur van Electro-Sat. In onze webshop heeft u een ruime keuze aan verschillende satfinders en meet apparatuur van de grootste merken. Hier vindt u de simpelere satfinders voor de hobbyist, of een high-end signaal meter voor de prof. Op Electro-Sat.nl vindt u satfinders van Golden Media, HD Line, Satlink en meer.

Satfinders:

Met een satfinder kunt u gemakkelijk uw schotel afstellen. Een satfinder sluit u aan op een LNB via een Coaxkabel en help u om de juiste hoek te vinden met uw schotel. De meeste satfinders geven via 'piepjes' of andere geluiden aan of u goed zit door. Zo kunt u simpelweg het geluid volgen om het goeie signaal te vinden. Met een uitgebreide, high-end meet apparaat zoals de satfinder HD slim 5 heeft u naast het geluid ook een klein beeld op het apparaat. Hier kunt u alvast zien of het beeld wat u ontvangt correct is.

Online meet apparatuur kopen:

Bij Electro-Sat bent u altijd aan het juiste adres voor uw satelliet vragen. Hier vindt u namelijk een grootschalig online assortiment aan schotel artikelen en gerelateerde producten. Zoals onder andere HD ontvangersBewakingscamera's, recordersLNB's en natuurlijk meet apparatuur. Heeft u vragen over meet apparatuur zoals satfinders? Weet u niet zeker welke satfinder voldoet aan uw wensen? Neem dan gerust contact met ons op via mail, telefoon of Facebook.

.